- Jobber for å bli kvitt «Skam-William»

Thomas Hayes vil at folk skal bli kjent med ham, ikke «Skam- William». Nå er soldatrollen i serien «Elven» det viktigste.

PÅ SETTET: Motspiller og hovedrolleinnehaver Ingeborg Sundrehagen Raustøl leser manus sammen med Thomas Hayes. – Jeg lærer så utrolig mye av Ingeborg, sier Hayes. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ SETTET: Motspiller og hovedrolleinnehaver Ingeborg Sundrehagen Raustøl leser manus sammen med Thomas Hayes. – Jeg lærer så utrolig mye av Ingeborg, sier Hayes. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg hadde ikke peiling, sier Thomas Hayes til Dagbladet.

Fra å være en ukjent skoleelev på videregående, ble Hayes i fjor hele Norges badboy-kjekkas «William» fra NRK-suksessen «Skam» over natta. Et massivt trykk med henvendelser måtte Hayes skaffe seg nytt telefonnummer. Plutselig kunne han ikke gå i fred for hylende skoleelever på gata eller voksne damer som ville ta «selfies» på motefest.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer