Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jobber for å bli kvitt «Skam-William»

Thomas Hayes vil at folk skal bli kjent med ham, ikke «Skam- William». Nå er soldatrollen i serien «Elven» det viktigste.

PÅ SETTET: Motspiller og hovedrolleinnehaver Ingeborg Sundrehagen Raustøl leser manus sammen med Thomas Hayes. – Jeg lærer så utrolig mye av Ingeborg, sier Hayes. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ SETTET: Motspiller og hovedrolleinnehaver Ingeborg Sundrehagen Raustøl leser manus sammen med Thomas Hayes. – Jeg lærer så utrolig mye av Ingeborg, sier Hayes. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg hadde ikke peiling, sier Thomas Hayes til Dagbladet.

Fra å være en ukjent skoleelev på videregående, ble Hayes i fjor hele Norges badboy-kjekkas «William» fra NRK-suksessen «Skam» over natta. Et massivt trykk med henvendelser måtte Hayes skaffe seg nytt telefonnummer. Plutselig kunne han ikke gå i fred for hylende skoleelever på gata eller voksne damer som ville ta «selfies» på motefest.

Under motebladet Elles sommerfest i fjor ble det klart for Hayes at «Skam» ble sett av mange flere enn ungdommer i målgruppen.

- Jeg hadde ikke trodd at de som ville ta bilde så på det. Det var spesielt. Det var en av de første opptredenene som Herman (Hermen Tømmeraas som spilte gutte-Chris i Skam) og jeg gjorde. Jeg ble litt satt ut, forteller han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?