- Jobber for å bli kvitt «Skam-William»

Thomas Hayes vil at folk skal bli kjent med ham, ikke «Skam- William». Nå er soldatrollen i serien «Elven» det viktigste.

PÅ SETTET: Motspiller og hovedrolleinnehaver Ingeborg Sundrehagen Raustøl leser manus sammen med Thomas Hayes. – Jeg lærer så utrolig mye av Ingeborg, sier Hayes. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ SETTET: Motspiller og hovedrolleinnehaver Ingeborg Sundrehagen Raustøl leser manus sammen med Thomas Hayes. – Jeg lærer så utrolig mye av Ingeborg, sier Hayes. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hadde ikke peiling, sier Thomas Hayes til Dagbladet.

Fra å være en ukjent skoleelev på videregående, ble Hayes i fjor hele Norges badboy-kjekkas «William» fra NRK-suksessen «Skam» over natta. Et massivt trykk med henvendelser måtte Hayes skaffe seg nytt telefonnummer. Plutselig kunne han ikke gå i fred for hylende skoleelever på gata eller voksne damer som ville ta «selfies» på motefest.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer