Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jobber Zwart

Hillary Duff har på rekordtid blitt tenåringenes nye idol i USA med sin egen tv-serie. I dag er hun aktuell på kino sammen med jevnaldringen Frankie Muniz i Harald Zwarts «Agent Cody Banks».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet): Den snart 16 år gamle Hillary Duff fra Texas er bare «Lizzie» for 30 millioner i Nord-Amerika, hvor hennes tv-serie «Lizzie McGuire» har vært en av Disneys store suksesser. Serien går ubønnhørlig mot slutten etter at Duffs mor og manager har satt ned foten.

Morgendagens filmstjerner ser du på fjernsynet i dag, er omkvedet i Hollywood om dagen.

Det er ikke utenkelig. Tv-seriene har åpnet mange dører for Duff - og for hennes medspiller i Zwart-filmen, Frankie Muniz («Malcolm in the Middle»), Amanda Bynes (tv-serier og i høst aktuell med filmen «Alt en jente kan ønske seg»), Shia LeBeouf («Charlie's Angels: Full Throttle» og flere tv-serier).

Plate og kleskolleksjon

Foruten «Agent Cody Banks», som i dag har norgespremiere, kommer Duff i september ut med «Lizzie McGuire - stjerne for en dag». I tillegg er hun snart ute med egen plate, som hun tror musikalsk sett ikke ligger så langt unna Michelle Branch. Samtidig lanserer hun en egen kleskolleksjon.

- Jeg forsøker å leve et liv som normale tenåringer, og synes det er morsomt å balansere en skuespiller- og en musikk-karierre, sier Duff til Dagbladet.

Vanskelig kyss

Duff er som alle barnestjerner voksen for alderen, og er full av velformulerte lovord om Fredrikstad-regissøren Harald Zwart.

- Det var mye adrenalin og entusiasme rundt Harald, og alltid morsomt på settet. Det var fint for meg å gjøre noe annet enn «Lizzie», selv om det er en karakter jeg kjenner meg godt igjen i, sier Duff.

Tenåringen blir rødlett da vi spør henne hvordan kyssescena med Muniz gikk i filmen. Vi kjenner til at de to strevde fælt med scenen.

- Men er han god til å kysse?

- Jeg kan ikke svare på spørsmålet, sier Duff lett flirende, før hun legger til: - Det er ikke enkelt å kysse med så mange mennesker hengende rundt seg.

Ung og pop: Hillary Duff er tenåringsidol i USA, og blir spådd en bra filmkarriere. Nå er hun premiereaktuell med Harald Zwarts «Agent Cody Banks». Her er hun i ferd med å spille inn en reklamefilm.