Joda, det er en ny «Metal Gear Solid» på vei

Om du var i tvil.

Joda, det er en ny «Metal Gear Solid» på vei
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Det er ikke uvanlig at spillutviklere lager nedtellingsklokker til store avsløringer, for å bygge opp så mye hype som mulig.Få utviklere tør imidlertid ikke å dra det så langt som Kojima Productions og Konami, som står bak «Metal Gear Solid»-spillene.

De har en god stund nå vært igang med en nedtelling på hjemmesiden til «Next»-prosjektet, et hittil ukjent spill. Idet den første nedtellingen stoppet, satte de rett og slett igang en ny nedtelling - og slik har det fortsatt.Det har heldigvis skjedd noe underveis. Metadataen på siden er blitt oppdatert med stikkord som 'Hideo Kojima', 'MGS', 'METAL GEAR', 'NEXT' og 'game, og tallet 5 eller bokstaven S dukket opp på siden som ellers viser lynnedslag over et naturområde.Noen kloke hoder har funnet ut at den endelige nedtellingen, som er igang nå, stopper opp på den 1. juni - altså samme dag som E3-messen i Los Angeles settes i gang.

Som om det var noe tvil om at Kojima da kommer til å avsløre et nytt «Metal Gear Solid»-spill, kom ytterligere bekreftelse i natt. Da dukket nemlig et bilde av spillfiguren Big Boss opp på nettsiden, sammen med bokstavene P og R.Big Boss var i det originale «Metal Gear»-spillet befalet til Solid Snake, og har også vist seg å være «faren» til Snake - som i bunn og grunn er kloninger av ham. Så selv om Snake tilsynelatende ikke hadde mye framtid foran seg i «Metal Gear Solid 4», legger historien opp til mange muligheter til oppfølgere - om de da ikke går for prequel-løsningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer