Joda, det kommer et Batman-spill

... men ikke basert på filmen.

Mange har nok stusset over at det ikke fulgte et spill med da suksessfilmen «The Dark Knight» kom på markedet.

Nå har det i ettertid blitt klart at EA-eide Pandemic faktisk jobbet med et slik spill, men at det prosjektet ble lagt på is - noe som trolig har kostet EA rundt 500 millioner kroner i tapte inntekter.

Nå kan imidlertid bladet Game Informer avsløre et annet Batman-prosjekt. «Batman: Arkham Asylum» er under utvikling av relativt ukjente Rocksteady Studios.

Spillet er satt til det velkjente galehuset Arkham Asylum, der Batman vil kjempe mot Jokeren og en hær av andre superskurker.

Spillet skal visstnok ha en grafisk stil som minner om «Bioshock» og er skrevet av blant andre Paul Dini, som har produsert «Batman: The Animated Series».

«Batman: Arkham Asylum» starter med at Jokeren rømmer fra fengsel og kommer seg til Arkham. Der kommer han opp med en plan som innebærer å drepe Batman og lage et helvete i Gotham City med sine ukjente kompanjonger.

«Batman: Arkham Asylum» kommer på pc, PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av 2009.

BASERT PÅ TEGNESERIEN: Det kommende Batman-spillet «Arkham Asylum» er basert på tegneserie-versjonen av den kappekledte helten, og ikke filmversjonen. Faksimile: GAMEINFORMER
BASERT PÅ TEGNESERIEN: Det kommende Batman-spillet «Arkham Asylum» er basert på tegneserie-versjonen av den kappekledte helten, og ikke filmversjonen. Faksimile: GAMEINFORMER Vis mer
Joda, det kommer et Batman-spill