Joda, det låter surt på PlayStation 3 også

Men sånn skal det være med «SingStar».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SJANSEN ER STOR for at du har vært med på det, og enda større for at du har hørt det: «SingStar»-samlinger har i en årrekke samlet det norske folk rundt mikrofoner, tv-skjermer og frydefulle hvis som følge av av småsur synging.

De etterhvert evigmange «SingStar»-utgivelsene på PlayStation 2 har kommet på rekke og rad, og har hver for seg appellert til folk med varierende (men hovedsakelig gjennomkommersiell) musikksmak.

Prinsippet har imidlertid vært det samme hele veien - du får en samling sanger med tilhørende videoer, og din jobb er å så godt som mulig synge med til disse i tråd med poenggivende ledestreker på skjermen.

NÅR «SINGSTAR» nå har beveget seg over på PlayStation 3, er hovedprinsippet strengt tatt fortsatt det samme. Fortsatt går det hele ut på at må synge av full hals - og det låter neppe noe særlig bedre bare fordi grafikken er oppjustert til HD.

Du har to valg når du skal kjøpe spillet. Enten kan du gå for den norske versjonen med 15 norske og 15 internasjonale hits - eller du kan gå for versjonen som bare inneholder 30 låter av internasjonalt kaliber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer