John Carew skal spille med Ane Dahl Torp i ny NRK-dramaserie

Skal spille tidligere fotballproff.

NY ROLLE: John Carew skal spille tidligere fotballproff i ny NRK-dramaserie. Med i serien er også Ane Dahl Torp. Serien vil ifølge NRK bli å se på skjermen i januar 2018. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet
NY ROLLE: John Carew skal spille tidligere fotballproff i ny NRK-dramaserie. Med i serien er også Ane Dahl Torp. Serien vil ifølge NRK bli å se på skjermen i januar 2018. Foto: Siv Johanne Seglem /Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Carew har fått en rolle i ny NRK-dramaserie. Det melder NRK.

I serien, som skal hete «Hjemmebane», skal Carew spille mot Ane Dahl Torp. Carew spiller en tidligere fotballproff som kommer hjem til Norge og får forespeilet en jobb som fotballtrener.

- Jeg er først og fremst veldig stolt og glad for å ha fått denne rollen, og gleder meg masse til å jobbe med Ane og de andre i teamet, sier John Carew til NRK.

Spiller sammen med Ane Dahl Torp

Jobben som fotballtrener går imidlertid ikke til Carews rollefigur, men til karakteren Helena Mikkelsen, som med det blir norgeshistoriens første kvinnelige fotballtrener på toppnivå. Rollen spilles av Ane Dahl Torp.

– Fotballverden er en stor verden jeg må inn å gjøre meg kjent i, så dette blir spennende. Og det blir så klart veldig gøy å jobbe med John, sier Torp til NRK.

Carew har tidligere spilt hovedrolla i den norske filmen «Høvdinger», som fikk terningkast to av Dagbladets anmelder Aksel Kielland.

Om rollen i «Høvdinger» har John Carew i et intervju med Dagbladet sagt spøkefullt at han «sannsynligvis ikke kom til å få noen Oscar».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer