Du leser nå Dagbladet Pluss
BARNDOMMENS BANE: John Carew har akkurat avsluttet innspillingen av NRKs nye dramaserie «Heimebane». Vi ble med han til banen der han spilte fotball i barndommen. Foto: Bjørn Langsem
BARNDOMMENS BANE: John Carew har akkurat avsluttet innspillingen av NRKs nye dramaserie «Heimebane». Vi ble med han til banen der han spilte fotball i barndommen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

John Carew:

John Carews nye liv

Den tidligere fotballstjerna snakker ut om filmprosjektene, skuespillerdrømmen og ønsket om familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var her jeg begynte å spille da jeg var seks år. Jeg var her så fort jeg hadde mulighet. Men det var litt mer slitent da jeg spilte her, sier John Carew (38) etter å ha tatt med Dagbladet til en liten fotball-løkke klemt mellom veien og en barnehage på Finstadjordet i Lørenskog.

I en av blokkleilighetene rett bak vokste 38-åringen opp. Mini-Carew benyttet mye av fritiden sin på den lille fotballbanen rett ved hjemmet der moren fortsatt bor.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer