John Carew:

John Carews nye liv

Den tidligere fotballstjerna snakker ut om filmprosjektene, skuespillerdrømmen og ønsket om familie.

BARNDOMMENS BANE: John Carew har akkurat avsluttet innspillingen av NRKs nye dramaserie «Heimebane». Vi ble med han til banen der han spilte fotball i barndommen. Foto: Bjørn Langsem
BARNDOMMENS BANE: John Carew har akkurat avsluttet innspillingen av NRKs nye dramaserie «Heimebane». Vi ble med han til banen der han spilte fotball i barndommen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var her jeg begynte å spille da jeg var seks år. Jeg var her så fort jeg hadde mulighet. Men det var litt mer slitent da jeg spilte her, sier John Carew (38) etter å ha tatt med Dagbladet til en liten fotball-løkke klemt mellom veien og en barnehage på Finstadjordet i Lørenskog.

I en av blokkleilighetene rett bak vokste 38-åringen opp. Mini-Carew benyttet mye av fritiden sin på den lille fotballbanen rett ved hjemmet der moren fortsatt bor.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer