Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Johnny Depp blir syngende seriemorder

Nytt samarbeid med Tim Burton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det har vært en dårlig bevart hemmelighet lenge, men i går offentliggjorde DreamWorks Studios for første gang at de vil lage film av Stephen Sondheims musikal «Sweeney Todd».


Og radarparet som skal overføre den bestialske historien til lerrettet er regissør Tim Burton og Johnny Depp, skriver
Variety.

Dette blir den sjette filmen de to samarbeider om. Siden «Edward Saksehånd» i 1990 har de to jobbet sammen om «Ed Wood», «Sleepy Hollow», «Tim Burton\'s Corpse Bride» og «Charlie og Sjokoladefabrikken».

Handlingen i «Sweeney Todd» foregår i London på 1800-tallet, og hovedpersonen er en barberer som har blitt uskyldig dømt. Han jakter på hevn over dommeren som dømte ham, og på veien bruker han barberbladet aktivt for å kutte over sine ofres struper.


Filmingen skal starte tidlig til neste år, og premiere er forventet før jula 2007.

Prosjektet er enda et tegn på at det kan se dårlig ut for Burton-filmen «Ripley\'s Believe It Or Not», som han skulle lage sammen med Jim Carrey. Paramount Pictures stoppet prosjektet i juni, etter at budsjettet hadde overskredet 150 millioner dollar. Filmingen skulle etter planen starte i november.


«Ripley\'s Believe It Or Not» handler om Robert Ripley, som på 30- og 40-tallet ble berømt for å spore opp mennesker med uvanlig handikap, og dokumentere det i spalten med samme navn som filmen.

Les mer i Dagbladet.nos filmbase:

FRA PIRAT TIL SERIEMORDER: Johnny Depp samarbeider nok en gang med Tim Burton.
FRA PIRAT TIL SERIEMORDER: Johnny Depp samarbeider nok en gang med Tim Burton. Vis mer

• Johnny Depp

• Tim Burton

• Jim Carrey

DROPPER CARREY: «Sweeney Todd» betyr at regissør Tim Burton må utsette et planlagt prosjekt med Jim Carrey.