<strong>VIL SPARKE EKSEN:</strong> Amber Heard og Johnny Depp gikk gjennom et skittent skilsmisseoppgjør etter bruddet i mai 2016. Nå krever hun at han får sparken fra sitt neste filmprosjekt. FOTO: Pa Photos / NTB Scanpix
VIL SPARKE EKSEN: Amber Heard og Johnny Depp gikk gjennom et skittent skilsmisseoppgjør etter bruddet i mai 2016. Nå krever hun at han får sparken fra sitt neste filmprosjekt. FOTO: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald:

- Johnny Depp bør sparkes

Skuespiller Amber Heard mener eksen ikke fortjener å fortsette som skuespiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Amber Heard (31), som anklaget Johnny Depp (54) for mishandling før de skilte seg, gikk hardt ut mot forfatter J.K. Rowling (52) da hun nylig annonserte hvor glad hun er for at filmstjernen skal fortsette som skurken Gellert Grindelwald i filmserien: «Fantastiske Fabeldyr.»

Heard mener at eksmannen bør fratas rollen, på lik linje med Kevin Spacey, og andre skuespillere som har blitt beskyldt for seksuell trakassering i Hollywood den siste tiden.

-Tvitret i sinne

Heard angrep J.K. Rowling på Twitter ved å anklage forfatteren og filmselskapet for kun å ha valgt ut enkelte ord og setninger, som gagner Depp, i deres skilsmissepapirer. Hun mener at de baserer sin uttalelse på ting som er tatt ut av sammenheng.

- Ingen fysisk skade

Ifølge USA Today rettferdiggjør Warner Bros., som produserer filmserien, Depps engasjement med å sitere videre fra en uttalelse paret offentliggjorde i forbindelse med skilsmissen.

De skrev at denne saken er blitt adressert av begge parter, som i en felles uttalelse kom til enighet om at: «Det aldri var noe bevis på fysisk eller psykisk skade.»

<strong>FORSVARER DEPP:</strong> J.K. Rowling fortsetter og støtte valget av Johnny Depp som erkeskurk i filmserien om Fantastiske Fabeldyr. Foto: NTB / Scanpix
FORSVARER DEPP: J.K. Rowling fortsetter og støtte valget av Johnny Depp som erkeskurk i filmserien om Fantastiske Fabeldyr. Foto: NTB / Scanpix Vis mer

Også J.K. Rowling har kommentert Heards utbrudd. «I forhold til vår oppfatning av de ulike omstendighetene, er både filmskaperne og jeg komfortable med å stå fast ved våre valg av skuespillere. Vi er også genuint glade over at Johnny Depp skal spille en stor rolle i filmene.»

Heard mener at Warner Bros. og J.K. Rowling med vilje utelot deler av uttalelsen, blant annet: «Vårt forhold var intenst lidenskapelig, og til tider opphetet.» og det faktum at ingen av partene kom med falske anklager for økonomisk vinnings skyld.

I et videre forsvar tvitret J.K. Rowling et langt innlegg hun selv har skrevet for å forklare til fansen hvorfor de har valgt å fortsette med Johnny Depp.

Johnny Depp har ikke kommentert saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer