Johnny Depp skadet på «Pirates»-settet

Må avbryte innspilling med norske regissører.

(Dagbladet): Innspillingen av den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien er i gang i Australia med norske Joachim Rønning og Espen Sandberg i regissørstolene.

Men i følge The Hollywood Reporter har filmens store stjerne Johnny Depp vært nødt til å avbryte innspillinga og returnere til USA for å få behandling etter at han i helga skadet en hånd.

Heldigvis for de norske filmskaperne skal ikke uhellet føre til større forsinkelser i innspillingen av filmen, som representerer deres comeback i amerikansk filmindustri etter kassasuksessene «Max Manus» og «Kon Tiki» her hjemme i Norge. Deres første Hollywood-film, «Bandidas», kom i 2006.

Som en av tidenes mest innbringende filmserier er det ikke småtteri å få overta «Pirates»-franchisen. Men filmen, som har fått undertittelen «Dead Men Tell No Tales», støtte tidlig på problemer og måtte i 2013 utsettes da produsent Jerry Bruckheim skal ha vært misfornøyd med manuset.

Siden har filmen vært skrevet om, og har nå planlagt premieredato 7. juli 2017.

I tillegg til Depp har filmen Javier Bardem («No Country For Old Men») og Kaya Scodelariob («The Maze Runner») i sentrale roller.