Johnny Knoxville påstår at studenter lurte ham til å ta ecstacy

Filminnspillingen gikk ikke helt som planlagt.

(Dagbladet): Under innspillingen av en promo for sin nye film «Bad Grandpa» ble «Jackass»-stjerna Johnny Knoxville ufrivillig dopa ned av en gruppe studenter som putta ecstasy i drikken hans.

Dramatisk innspilling Knoxville skal snart slippe sin nye film, og bestemte seg i den forbindelse for å holde en førpremiere på et universitet i Arizona i USA, samtidig som en promo for filmen skulle spilles inn på samme sted.

Han regnet kanskje ikke med at universitetsbesøket ville ende med ufrivillig neddoping og en ødelagt hånd.

- Jeg var utkledd som Irving (bestefaren i filmen journ. anm.) og satt med en gruppe studenter som gav meg drinker, og noen dopa meg tydeligvis med ecstasy. 30 minutter senere begynte hjertet mitt å dunke kjempefort og jeg skjønte at noen hadde putta ecstasy i drinkene jeg fikk.

Den 42-år gamle tidligere «Jackass»-stjerna synes imidlertid ikke at det å bli ufrivillig dopa var en negativ ting:

- Jeg ble skikkelig glad fordi jeg ikke hadde tatt ecstacy siden jeg var i tjueåra. Resten av innspillinga var jeg et vrak, og vi fikk filma masse morsomme greier, forteller Knoxville til The Sun.

Men å skulle spille inn en ellevill promo samtidig som man er påvirka av narkotika bød ikke bare på morsomheter for trebarnsfaren:

SKJULT KAMERA: I Johnny Knoxvilles nye film «Bad Grandpa» blir store deler filmet med skjult kamera. Filmen handler om den uansvarlige bestefaren Irving som reiser USA rundt med sitt 8 år gamle barnebarn. Foto: Filmweb
SKJULT KAMERA: I Johnny Knoxvilles nye film «Bad Grandpa» blir store deler filmet med skjult kamera. Filmen handler om den uansvarlige bestefaren Irving som reiser USA rundt med sitt 8 år gamle barnebarn. Foto: Filmweb Vis mer

- På et tidspunk under innspillinga klarte jeg å strekke en sene i fingeren, enten ved å krasje inn i et bord eller klatre opp et nett, fortalte Knoxville til The Sun.

Skjult kamera «Bad Grandpa» handler om den 86 år gamle bestefaren Irving Zisman, spilt av Johnny Knoxville, som drar med seg sitt åtte år gamle barnebarn Billy på en ellevill reise gjennom USA.

Store deler av filmen er spilt inn med skjult kamera, i likhet med Sacha Baron Cohens filmer «Borat» og «Bruno», og tilfeldige amerikanere lar seg lett provosere av bestefarens spesielle behandling av barnebarnet, og den rappkjefta 8-åringen.

Filmen har premiere i Norge den 8. november.

SKADET: Under innspillingen av en promo for filmen ble Knoxville dopet ned og fikk ødelagt hånda si. Foto: Stella Pictures
SKADET: Under innspillingen av en promo for filmen ble Knoxville dopet ned og fikk ødelagt hånda si. Foto: Stella Pictures Vis mer