Anmeldelse Jojo Moyes  «Paris for én»

Jojo Moyes er tilbake med en søt, romantisk komedie fra Paris

Lettlest og lettglemt.

BESTSELGER: Jojo Moyes har hatt eventyrlig suksess med romanen «Et helt halvt år», og de neste to har også ligget lenge på den norske bestselgerlista. Nå er hun ute med sin fjerde bok på norsk. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
BESTSELGER: Jojo Moyes har hatt eventyrlig suksess med romanen «Et helt halvt år», og de neste to har også ligget lenge på den norske bestselgerlista. Nå er hun ute med sin fjerde bok på norsk. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tenk deg at du står og venter på din kjære ved Paris-toget i London, da det tikker inn en sms med et «Sorry babe. Må jobbe». Og du ender mutters alene på det som skulle vært tidenes mest romantiske weekendtur til Paris.

Det er tanken den britiske suksessforfatteren Jojo Moyes har lekt seg med i denne søte, lille romantiske komedien, som dekker to november-netter i Paris.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer