Jolie, Jolie, Jolie, Jolie.

Halsbrekkende actionscener, Angelina Jolie, lite annet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: «Wanted» er en våt tenåringsdrøm av en film. Vi snakker hemmelige brorskap, tunge våpen, raske biler, overnaturlige evner, eldgammel mystikk og voldsomme oppgjør. For å ikke glemme Angelina Jolie. Smellvakre, avkledde og mystiske Angelina Jolie, som skyter raskere enn sin egen skygge. My god, tenåringsgutta vil gå mann av huse for denne filmen. Fedrene deres også.

Ukas filmanmeldelser

En magisk sommer

Tar deg tilbake til barndommen og forteller en varm historie. [11.09.2008]

Space Chimps

Platt historie, middels animasjon, mange sjimpanser. [11.09.2008]

Wanted

Halsbrekkende actionscener, Angelina Jolie, lite annet. [11.09.2008]

Og de vil antakelig gå fra kinosalen med motstridende følelser. For våte tenåringsdrømmer går raskt over, og etter filmens første actionorgasme, der Fox (Angelina Jolie) redder døgenikten Wes (James McAvoy) fra å bli pepret med kulehull, drar ham med inn i sportsbilen og legger seg kattekvinneaktig på rygg over metallicpanseret, mens bilen kjører i 220, og skyter på bastarden som følger etter dem, går det som det må gå: nedover.

Angelina Jolie

Bekmambetov har fått med seg et sterkt skuespillerensemble, og foruten Jolie finner man stjerneskuddet James McAvoy («Atonement») og den svært erfarne Morgan Freeman i sentrale roller. Det er ikke der det skorter. Nei, det er hovedsakelig historien som hakker. Veldig. Den er rett og slett - i mangel av noe bedre - dum. Sukke oppgitt og slå seg i panna-dum. Det hjelper heller ikke at Bekmambetov har gitt filmen det stilistiske uttrykket til et middels gjennomtenkt Playstation 3-spill. Som, vel, egentlig burde vært plattformen for denne «filmen».

Verdt billetten

Men for all del, 1 time og 50 minutter med leppebefengte Angelina Jolie er verdt kinobilletten. Det er tross alt høst.

Jolie, Jolie, Jolie, Jolie.
Jolie, Jolie, Jolie, Jolie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer