Jon Almaas syns han er for lite på tv

- Jeg prøver å krafse til meg en større del av kaka. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARIENLYST (Dagbladet): I dag ble høstenes NRK-programmer presentert på Marienlyst. En av dem som blir å se flere dager i uka er Jon Almaas.

46-åringen skal også denne høsten lede nyhetssatire-programmet «Nytt på nytt» på fredager, og lørdager dukker han opp i komiserien «Side om side» på samme kanal.

Likevel skulle Almaas ønske han kunne utfolde seg i enda større grad på skjermen.

- «Side om side» er et herlig avbrekk fra hverdagen. Det er kjempegøy å være med, mange morsomme folk og det er utrolig gøy på settet. Den eneste ulempen er at rollen min er litt for liten. Jeg prøver å krafse til meg en større del av kaka, for å si det sånn, og jobbe meg selv mer inn i manus, sier Almaas og fortsetter:

- Hittil har jeg ikke lykkes i det, men jeg satser på at hvis det blir en sesong tre skal jeg krafse til meg mer og gjøre mer ut av meg.

- Du syns rett og slett du er for lite på tv?

- Ja. Nå er jeg på tv fredag, og jeg er på tv lørdag, men det som er på lørdager, har for kort tid. Jeg vil gjerne ha mer tv-tid da jeg først er på tv. Det er så stusselig med bare noen sekunder her og der, svarer programlederen og skuespilleren, som også har en liten rolle i NRK Super-serien «MK-X».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer