«Nytt på nytt»

- Jon er den vanskeligste å ta over etter. Vurderer også tupé

Bård Tufte Johansen tar over som programleder etter Jon Almaas i «Nytt på nytt».

NY PROGRAMLEDER: Bård Tufte Johansen er klar til å ta over som programleder i «Nytt på nytt» ved årsskiftet. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix
NY PROGRAMLEDER: Bård Tufte Johansen er klar til å ta over som programleder i «Nytt på nytt» ved årsskiftet. Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Sammen med Gerhardsen og Drillo er Jon den vanskeligste å ta over etter. Her må vi bare brette opp ermene. Vurderer også tupé, skriver Bård Tufte Johansen i en tekstmelding til Dagbladet.

Tidligere i dag ble det kjent at Jon Almaas takker for seg både i «Nytt på nytt» og NRK. Det bekreftes også at det er komiker Bård Tufte Johansen som tar over programlederstolen i et av Norges aller mest populære tv-programmer rundt årsskiftet.

Jon Almaas forlater programmet etter 17 år som programleder.

Det var Se og Hør som først omtalte nyheten fredag. Kort tid etter bekrefter NRK-programlederen det selv overfor egen kanal.

Lett å si ja

Tufte Johansen er for øyeblikket på ferie med familien i London, men forteller på sms at det var lett å si ja da han fikk forespørsel om å overta som programleder. Han opplyser også at det ikke er snakk om å gjøre endringer i programmet.

Starter i desember

Bård Tufte Johansen blir å se som programleder i «Nytt på nytt» i desember. Almaas' siste arbeidsdag blir ifølge NRK 2. desember.

- Det er ikke med lett hjerte jeg nå har bestemt meg for å forlate NRK. NRK har vært hele mitt voksne arbeidsliv, og det er en arbeidsplass og en institusjon jeg er ekstremt glad i, sier Jon Almaas til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer