«Jon Snow» ble stoppet for å ha kjørt for fort. Politimannen hadde et utradisjonelt forslag

- Det er to måter vi kan løse dette på.

(Dagbladet): Advarsel: Spoiler alert hvis du ikke har sett de siste episodene av «Game of Thrones»!

Om Jon Snow ville overleve eller virkelig var død, var det store spørsmålet alle stilte seg etter at sesong fem av suksesserien «Game of Thrones» ble avsluttet. Folk over hele verden diskuterte hva som kom til å skje etter at den populære rollefiguren ble knivstukket av brødrene i The Night's Watch.

Måtte unnskylde Flere av skuespillerne, samt Kit Harington som spiller Jon Snow, har gjentatte ganger sagt at den populære karakteren som spilte «The Lord Commander» ikke ville gjenoppstå.

Men i sjette sesong ble den populære karakteren vekket til live, og Harington gikk ut og beklaget overfor alle han hadde løyet til for å holde på seriehemmeligheten.

I en ny episode av det populære programmet «The Tonight Show» med Jimmy Fallon, røper Harington at han ikke klarte å holde skjebnen til Jon Snow for seg selv.

Selv om produksjonsselskapet krevde at han holdt tett, fortalte han nærmeste familie at rollen levde videre.

Røpet hemmeligheten til politimann Men også en annen person klarte å fiske informasjonen ut av Harington.

Skuespilleren ble en dag stoppet av en politimann for å ha kjørt for fort, og politimannen skal ha kommet med et litt overraskende ultimatum.

- Det er to måter vi kan løse dette på, du kan følge meg til politistasjonen eller du kan fortelle meg om du lever videre i neste sesong, sa politimannen etter fartsovertredelsen, mens Harington etter hvert svarte: 

- Jeg lever i neste sesongen.

- Ok, Lord Commander, kjør videre. Men hold fartsgrensen på neste gang du er så langt sør for «The Wall», skal politimannen ha svart.

Se klippet over.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram