Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips uke 7

Jon Snow som tennis­stjerne? Her er seriene du bør strømme denne helgen

Vi gir deg ukas strømmetips.

«RIVERDALE»: Den rødhårede tegneserietenåringen Archie er tilbake i ny, mørk ham. Er du fortsatt ikke overbevist om at du bør se dette: Dylan fra Beverly Hills 90210 spiller faren hans. Foto: NETFLIX
«RIVERDALE»: Den rødhårede tegneserietenåringen Archie er tilbake i ny, mørk ham. Er du fortsatt ikke overbevist om at du bør se dette: Dylan fra Beverly Hills 90210 spiller faren hans. Foto: NETFLIX Vis mer

«RIVERDALE» – Netflix

Husker du «Archie», den friksjonsløse tegneserien om sukkerspinntilværelsen til en rødhåret tenåring og vennene hans i en amerikansk småby? Nå er han tilbake i ny, mørkerød ham, og dette er langt mer «Twin Peaks» enn «Happy Days». Ja, det er kanskje tv-fastfood, men når råvarene er så gode, osen av atmosfære så sterk, og hormonene tilberedt under så sterkt trykk er det en saftig burger av en serie som gir mersmak.

«LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER» – HBO

Foto: HBO
Foto: HBO Vis mer

John Oliver, vårt spydige, moralske kompass med britisk aksent er omsider tilbake på ukentlig basis, og han har mer enn nok å ta tak i for å rydde opp i den parodien av en virkelighet vi kaller 2017. Det satiriske håndverket og det oppriktige, harmdirrende engasjementet rett under den bakoverlente overflaten er upåklagelig.

Det vil kanskje ikke stoppe verden fra å gå under, men vi kan i det minste le litt mens den gjør det.

«7 DAYS IN HELL» – HBO

Foto: HBO
Foto: HBO Vis mer

Apropos latter, i blant er det deilig med litt komplett og uforpliktende fjas. Denne korte sportsdokumentar-parodien om verdens lengste tennismatch, mellom den amerikanske badboyen Andy Samberg (fra «Lonely Island») og den britiske simpeltonen Kit Harrington (Jon Snow fra «Game of Thrones») er så dum at det er umulig ikke å le. Idiothumor av ypperste sort.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media