Jon Stewart mobbet sparket CNN-anker

- Herregud, tenk at han vet hvem jeg er, spøkte «The Daily Show»-verten.

SLO TILBAKE: Talkshow-vert og komiker Jon Stewart gjorde narr av det sparkede CNN-ankeret Rick Sanchez i sitt «The Daily Show». Foto: Scanpix
SLO TILBAKE: Talkshow-vert og komiker Jon Stewart gjorde narr av det sparkede CNN-ankeret Rick Sanchez i sitt «The Daily Show». Foto: ScanpixVis mer

||| Utgangspunktet for Jon Stewarts harselas med eks-CNN-medarbeideren Rick Sanchez, var sistnevntes tirade mot nettopp Stewart, og ikke minst andre jøder i tv-bransjen, torsdag forrige uke.

I et radiointervju på kanalen XM/Sirius sa Sanchez rett ut hva han mente om Stewart i beste sendetid. Nyhetsankeret kalte blant annet talkshow-verten for sneversynt og fordomsfull.

Fikk fyken
Og et døgn senere kom beskjeden fra CNN om at Sanchez ikke lenger var en del av selskapet.

Men som om ikke det å få sparken var nok, klarte ikke Stewart la være å ta igjen under forrige natts «The Daily Show» - hans eget prisvinnende talkshow.

Om hva han tenkte da han hørte radiointervjuet, sa Stewart:

- Herregud, tenk at Rick Sanchez vet hvem jeg er.

«Priviligert hjem»
I radiointervjuet hevder Sanchez at Stewart vokste opp i et priviligert middelklassehjem i New Jersey og hadde «alt man overhodet kunne forestille seg».

Heller ikke den uttalelse kunne Stewart la stå usvart:

- Sanchez treffer virkelig når han beskriver hvordan det var å vokse opp i 1970-årene i New Jersey, som en priviligert sønn av en alenemor som jobbet i skolevesenet, sa Stewart i sitt eget show.

Jon Stewart er kjent for å gjøre narr av alt og alle i «The Daily Show», og Rick Sanchez har vært et av Stewarts favorittmobbeofre de siste årene.

Talkshow-verten har blant annet sagt at Sanchez' formidler nyheter som «om han skulle vært en fyr på et fest, som bruker masse kokain, før han dytter deg opp i et hjørne og forklarer VELDIG INTENST hvorfor mauren er det sterkeste dyret på jorda».

Rick Sanchez har hittil ikke uttalt seg etter at han fikk fyken av CNN.

LANGET UT:  Rick Sanchez fikk sparken for nedsettende uttalelser om Jon Stewart og andre jøder. Foto: Scanpix
LANGET UT: Rick Sanchez fikk sparken for nedsettende uttalelser om Jon Stewart og andre jøder. Foto: Scanpix Vis mer