mandagsklubben

Jonas Gahr Støre fikk spørsmål fra sønnen etter tvitring: «Er du full, pappa?»

«Mandagsklubben» er tilbake - frekkere enn «Nytt på nytt».

ØL, TOBAKK OG GRISEPRAT: Atle Antonsen markerer starten på nye «Mandagsklubben» med å drøke drikke og snakke om jævla homoer. Her ser vi det første utgaven av comebacket - 20 år etter debuten, fra venster Jonas Gahr Støre, Else Kåss Furuseth, Anne Rimmen, Dag Sørås og Atle Antonsen. Foto: Anders Grønneberg
ØL, TOBAKK OG GRISEPRAT: Atle Antonsen markerer starten på nye «Mandagsklubben» med å drøke drikke og snakke om jævla homoer. Her ser vi det første utgaven av comebacket - 20 år etter debuten, fra venster Jonas Gahr Støre, Else Kåss Furuseth, Anne Rimmen, Dag Sørås og Atle Antonsen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld «Mandagsklubben» er tilbake på TVNorge, vel 20 år etter debuten - nå med programleder Anne Rimmen og humoristene Else Kåss Furuseth og Dag Sørås.

Dagbladet var med på innspillingen tre timer før sending.

Det markerte Atle Antonsen med å fyre opp en pipe og sette foran seg en stor øl, ikke en halvliter, men en enliters variant.

- Er du full, pappa?

Jonas Gahr Støre var første gjest, og han ble varm i trøya etter hvert - sannsynligvis inspirert av verbalsluggeren Atle Antonsen og språkakrobaten Dag Sørås.

Ap-sjefen delte opplevelser fra den siste uka, som inkluderte tvitring og litt om MGP-finalen lørdag.

Gahr Støre gikk glipp av MGP-finalen, fordi han var på fest, på årsmøte i Rogaland Ap i helga.

Men han for et par år siden tvitret litt om «øsegaard» (eg Ødegaard) og «MDG» (MGP), gikk det litt i ball for AP-lederen.

- Jeg tvitret: «Ronaldo ut-Øsegaard inn - det danker ut MDG.»

- Da fikk jeg høre det fra sønnen min, som spurte: «Er du full, pappa?»

Øl, vin og peanøtter

- For 18 år siden var det både røyking å drikking. Nå er det med røyking blitt ulovlig, og dermed enda kulere, mener Antonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer