Jonas Gahr Støres fortid som slåsskjempe ga rekordtall for TV2

- Jeg beklager om mange er trøtte på jobben i dag.

PREMIERE: I går hadde Else Kåss Furuseths talkshow «Else» premiere på TV2. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
PREMIERE: I går hadde Else Kåss Furuseths talkshow «Else» premiere på TV2. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

(Dagbladet:) Komiker Else Kåss Furuseth one man show-debut på TV, «Else» ble en kjempesuksess for TV2.

Hele 424 000 seere fikk med premieresendingen i går kveld, hvor Else blant annet hadde invitert et gospelkor til å synge teksten på alle John-Arne Riises tatoveringer.

Slåsskjempen Støre Fotballspilleren var gjest i premiereprogrammet, sammen med avtroppende helseminister Jonas Gahr Støre, som fortalte om sin fortid som slåsskjempe og komikerkollega Linn Skåber.  

Dagbladets anmelder ga showet terningkast fire og omtaler Kåss Furuseths debut som talkshow-vertinne som en «minimalistisk Skavlan-variant uten krøss og b.»

Komikeren, som er kjent fra blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen»,  har tidligere uttalt at Usain Bolt - når han endelig blir tatt for doping, er drømmegjesten i programmet. 

Else beklager TV 2s programdirektør Rolf Wenell er svært godt fornøyd med tallenes tale.

- Dette er bare helt fantastiske seertall så sent på kvelden. Else er et av våre store talenter, hun byr på seg selv og får mye moro ut av gjestene sine, sier Wenell.

Og så programlederen seg fryder seg over de høye seertallen.

- Det er veldig gøy. Jeg må bare beklage hvis mange er trøtte på jobben i dag, selv om jeg jo er glad for det, sier Kåss Furuseth til Dagbladet.

Årsbeste for TV2 Også Gaute Grøtta Grav og «Farmen» samlet i går mange seere foran TV-skjermene. 660 000 nordmenn fikk med seg andre episode av realityprogrammet.

Det er en liten nedgang fra premiereepisoden, men likevel godt nok til at kanalen i går fikk sin beste tirsdag så langt i år.