Jons julekalender

Full av godbiter.

her kan du åpne den andre luka.

Til deg
Fra Jon

Hva som skjer hvis du spiser en trevlesopp? Mage- og tarmbesvær, svetting, økt spytt- og tåreutskillelse, små pupiller og synsforstyrrelser.

JONS JULEKALENDER

Yippi, nå kan vi begynne å glede oss til jul! For å gjøre tida frem mot saftig ribbe, salt pinnekjøtt, surklende kål og tykt aromatisk juleøl så søt som mulig, har vi hentet inn eksperthjelp.

Bak hver luke i Dagbladet.nos julekalender 2003, vil du finne Jon Almaas. Mens han forbereder jul, øser han ut av sin vidunderlige kunnskapsverden. I form av en daglig quiz.

Dette er julekalenderen for deg som er så dum at du ikke liker julekalendersjokolade, eller for deg som kanskje ikke er så julete av deg. Eller for deg som simpelthen liker spørrekonkurranser. Og hver dag sender julenisse-Jon en bok til en heldig vinner.

Men vi har selvfølgelig gjemt flere mandler i grøten: selveste julaften kårer smånissene i dagbladet.no en hovedvinner, som vil få verden servert på et fat. Eller en kurv full av sjokolade, juleskinke, marsipan og bøker.

Så bare gled deg!

Glem for all del ikke å åpne lukene fremover!

Spørsmålene i Dagbladet.nos quiz er hentet fra Jon Almaas nye bok «Bare så du vet det».
FØLG JONS QUIZ-KALENDER Lurer du på noe? For eksempel hva et palindrom er?<br> Eller hvor høy Dolly Parton er?<br> Eller hva NION ANOMHMATA MH MONAN OIN betyr?<br> <a href=mailto:lln@dagbladet.no>Spør</A> Jon. En vakker desemberdag får du svar.<br>