Jordan synes alt er OK

Jordan vet hvordan. Livet går videre selv om sønnen Harvey er blind.

Supermodellen er nå klar over og har avfunnet seg med at babyen hennes Harvey alltid kommer til å være blind.

Håpet på amerikanske leger

Jordan hadde håpet at amerikanske leger kunne hjelpe sønnen. Men nå sier spesialistene at selv om noe lys kommer igjennom til den to måneder gamle gutten, så vil han alltid være blind.

- Jeg drar tilbake til USA om tre eller fire uker slik at Harvey kan få en MRI-scan og en elektrode-test. Men for å være ærlig så har jeg ikke mye håp, sier Jordan til The Sun.

Harvey må også få sprøyter med hormoner for å korrigere veksten hans. Men Jordan planlegger nå å fortsette sin karriere:

- Du gir ikke opp ditt eget liv helt fordi om du får et barn. Jeg kommer tilbake til klubbene snart og skal ha det gøy, jeg er bare 24 år.

Sønnen først

Men selvfølgelig kommer sønnen først:

- Harvey vil alltid være den jeg prioriterer. Jeg skal passe på han på dagtid, og min mor skal se etter han på kveldene.

Modellen snakker daglig med barnefaren Dwight Yorke:

- Han ville at jeg og Harvey skulle flytte inn i hans hus. Men jeg avslo blankt. Jeg ville kanskje vurdert det om han hadde oppført seg skikkelig gjennom graviditeten. Men jeg kan aldri tilgi ham at han nektet for at Harvey var hans barn.

<B>HOLDER MOTET OPPE:</B> Jordan ser lyst på livet. Selv om hun nettopp har blitt mor er det masse igjen av livet. Nå skal 24-åringen snart på klubb igjen.