Jøss! Marge Simpson viser nesten alt i Playboy

Bare kaninen skjuler dusken på historisk forside.

MÅ TENKE NYTT: De fleste Playboy-lesere er godt voksne menn som vil se lettkledde unge kvinner. Men nå danker altså tegneseriefiguren Marge Simpson ut de tradisjonelle modellene med yppige former og trutmunn. Playboy tror og håper det vil bidra til at flere folk i 20-årene vil få øynene opp for at magasinet har mer å by på mer enn naken hud. Foto: AFP/Scanpix
MÅ TENKE NYTT: De fleste Playboy-lesere er godt voksne menn som vil se lettkledde unge kvinner. Men nå danker altså tegneseriefiguren Marge Simpson ut de tradisjonelle modellene med yppige former og trutmunn. Playboy tror og håper det vil bidra til at flere folk i 20-årene vil få øynene opp for at magasinet har mer å by på mer enn naken hud. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Når Marge Simpson, in natura, pryder forsiden av Playboys novemberutgave er det også første gang i historien at en tegneseriefigur blir «Playmate of the month» i det verdenskjente mykpornomagasinet.

Tror Marge har draget på ungeVerdens lengst viste animasjonsfilm på TV, The Simpsons, markerer med dette sitt eget 20-årsjubileum. Men det spørs nok om det ikke er Playboy, som de siste årene har mistet draget på yngre lesere, som har mest å tjene på stuntet.

De håper nemlig at Marge skal tiltrekke seg sårt tiltrengte kjøpere et godt stykke under podagra-alderen.

- Vi har stor tro på at dette grepet vil appellere til folk i 20-årene, sier Playboys talskvinne Theresa Hennesey.

Hvordan den tålmodige og hjemmekjære fruen, i det som av mange blir sett på som USA´s mest dysfunksjonelle familie, vil fremstå på innsidene av jubileumsnummeret er fortsatt en godt bevart hemmelighet.

- Dampende og heitMen redaktør James Jellinek løfter litt på fikenbladet: - Det blir dampende og veldig, veldig hett. Trebarnsmoren Marge har mye å være stolt av, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer