Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Journalist-opprør mot egen nettavis

Kolleger vurderer boikott av dt.no.

(Dagbladet.no): Papirjournalistene i Drammens Tidende er svært misfornøyde med egen nettavis.

Nå bekrefter klubbleder Espen Sandli at de vurderer å si opp lokalavtalen, som er avgjørende for at nettutgaven skal ha mulighet til å publisere artiklene til papiravisens journalister.

Ifølge Journalisten.no ble det bråk da nettredaktør Lars Lager Espevalen tipset utenlandske medier om bildet av linjedommer Ole Hermann Borgan i Barcelona-drakt.

I tillegg er det stor uenighet om bruken av kommentarfeltet i artiklene.

- Våre nettsaker er utstyrt med «si din mening»-felt hvor folk kan komme med sine kommentarer. Dette har ført til flere overtramp som skader avisen og svekker vår journalistiske troverdighet. Vi ønsker derfor at kommentarene skal forhåndsredigeres eller at avisen har en moderator som kan fjerne overtrampene fra nettsidene straks de finner sted, sier Sandli til Journalisten.no.

Avisens ledelse har foreløpig ikke gått med på dette ønsket.

INTERN KRANGEL: Papirjournalistene hos Drammens Tidende vurderer å boikotte dt.no. FAKSIMILE: DT.NO
INTERN KRANGEL: Papirjournalistene hos Drammens Tidende vurderer å boikotte dt.no. FAKSIMILE: DT.NO Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling