- Journalister må jobbe mer

Montys oppskrift er klar.

I OSLO: Sjef i Mecom, David Montgomery, møtte torsdag tilitsvalgte i Edda Media i Norsk Journalistlags lokaler i Oslo. FOTO: SCANPIX
I OSLO: Sjef i Mecom, David Montgomery, møtte torsdag tilitsvalgte i Edda Media i Norsk Journalistlags lokaler i Oslo. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mecom-eier David Montgomery bedyrer at han har langsiktige planer med sitt eierskap i norske aviser, men sier samtidig at framtidens journalister må forberede seg på å jobbe mer enn tidligere.

Opplysningene kom fram under et møte med de tillitsvalgte i Mecom-eide Edda Media i Oslo torsdag ettermiddag. Edda-avisene har opplevd kutt og usikre tider, og i midten av februar solgte konsernet Sunnmørsposten AS og Romsdals Budstikke AS til norske Polaris Media.

Langsiktig perspektivTorsdag kom David Montgomery til Oslo og møtte 25 tillitsvalgte fra Edda i Norsk Journalistlags lokaler. Der forsøkte han å overbevise om at det ikke ville bli flere salg i tiden som kommer.

— Han sa at han vil beholde resten av avisene i Edda og at han har et langsiktig perspektiv på dette eierskapet. Så får vi se hva han mener med det, sier tillitsvalgt Lars Døvle Larssen til NTB.

Under møtet ble det snakket mer om fremtiden enn om det som har skjedd med konsernet — pengeproblemene og den harde økonomiske styringen av avisene. Montgomery skal ha kommet til en ordning med bankene, som skal sikre den videre driften i selskapet. Spesielt skal temaet ha dreiet seg om hvordan journalistene må arbeide for å lage avis i tidene som skal komme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer