Jovisst svinger det, som en plagsom fyllesyke

Dagbladet anmelder MGP-låtene.

HER BLIR DET LIV, RAI RAI: Staysmann & Lazz byr på «En godt stekt pizza». Dette er morsomt klovneri, men musikalsk temmlig banalt. Foto: NRK
HER BLIR DET LIV, RAI RAI: Staysmann & Lazz byr på «En godt stekt pizza». Dette er morsomt klovneri, men musikalsk temmlig banalt. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Melodi Grand Prix 2015 nærmere seg faretruende. Om en snau måned er det norsk finale.

Elleve artister skal kjempe om billetten til Wien i mai.

Kan bli historisk Skulle det bli Elisabeth «Bettan» Andreassen som vinner, som synger duett sammen med en annen MGP-vetaren, Tor Endresen, så vil hun bli historisk. Ingen artist i alle deltakerlandene vil da ha deltatt så mange ganger i de europeiske finalene.

For å ta veteranene Tor & Bettan, så leverer de et absolutt anstendig stykke MGP-bidrag.

Dagbladets anmelder har ikke tro på at «All Over the World» skal gå til topps. Ikke fordi den ikke fortjener det - men det er et par låter som i noen større grad peker seg ut. Men skulle Tor og Bettan representere Norge i Wien, så vil de to og resten av landet få veldig mye mer oppmerksomhet enn noen av de andre av årets norske finalister.

Blir det Jenny? Åres samling MGP-låter er ikke de mest spenstige vi har vært borti. Vi ser med både blide og strenge øyne på dem, og bruker spennet i terningkastet - bortsett fra 6-eren, da.

Etter å ha hørt låtene noen ganger, er det Jenny Langlos «Next to You» som først og fremst utmerker seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer