SISTE ROLLE:  Larry Hagman var skuespiller helt til det siste. I november tapte han kampen mot kreften. Over nyttår begraves hans rollefigur J.R. Ewing i tv-serien «Dallas». Her med Patrick Duffy i rollen som Bobby Ewing. Foto: AP Photo/TNT, Zade Rosenthal / NTB Scanpix
SISTE ROLLE: Larry Hagman var skuespiller helt til det siste. I november tapte han kampen mot kreften. Over nyttår begraves hans rollefigur J.R. Ewing i tv-serien «Dallas». Her med Patrick Duffy i rollen som Bobby Ewing. Foto: AP Photo/TNT, Zade Rosenthal / NTB ScanpixVis mer

J.R. begraves i den nye «Dallas»-serien

Larry Hagman døde i november. Nå vil hans rollefigur J.R. Ewing få sin begravelse i tv-serien.

Den 23. november døde den amerikanske skuespilleren Larry Hagman.

Hagman hadde den siste tida kjempet mot en kreftsykdom, og ble 81 år gammel.

 - Larry var tilbake i sin elskede hjemby Dallas, for gjeninnspillingen av den ikoniske rollen han elsket som mest. Han hadde sine kjære rundt seg da han sovnet inn. Det skjedde fredfullt, akkurat slik han ønsket det, sa familien i en uttalelse.

«Dallas»-begravelse Nå er det klart at også hans rollefigur i «Dallas», J.R. Ewing, vil få sin begravelse i tv-serien.

Når den nye sesongen går på lufta over nyttår, vil serieskaperne legge inn en begravelsesseremoni for den ikoniske oljemagnaten i løpet av de 15 kommende episodene.

Hagman var i full gang på filmsettet helt frem til sin død, og vil dukke opp i flere av de nye episodene. Men Erin Felentser, talskvinne for fjernsynsnettverket TNT, vil ikke røpe hvordan serieskaperne har tenkt at J.R. Ewing skal vandre heden.

- To uker Hans gode venn og medspiller Linda Gray, som spiller Sue Ellen Ewing også i nye «Dallas», røpet nylig at Hagman var klar over at han ikke ville leve til jul. Til «Entertainment Tonight» sa hun:

- Han sa «jeg har to uker igjen å leve». Vi svarte «hva er det du snakker om, kom igjen, vi har en scene å spille inn på mandag, du skal ingen steder». Det var siste gangen vi så ham.

(NTB)