Jubel for Elin

Med stemningsfulle kjærlighetssanger viste Elin Tvedt at hun har stemme som holder til mer enn å være konferansier.

Anders Grønneberg

I går sang hun det nye året inn med Storyville Storband i Bjørnsonhuset i Molde. Tvedt var hentet inn som konferansier til nyttårskonserten i Molde, men måtte ta noen toner selv også, til publikums store glede.

Første gang

Dette er første gangen Tvedt har sunget med et storband.

Og selv om hun trives godt med programlederjobben i TVNorge, skulle hun gjerne hatt flere oppdrag som sanger.

- Jeg kunne tenke meg å jobbe mer på denne måten. Det er artig å stå på scenen og få respons direkte fra publikum. Men jeg er også glad i den jobben jeg har, og den er såpass tidkrevende at det blir lite anledning til å gjøre andre ting, sier Tvedt til Romsdals Budstikke.

Å stå på scenen og synge er ikke noe nytt for Elin Tvedt.

Artist

Tidlig på 90-tallet spilte hun i oslobandet Cybernettes, som ga ut en singel. Før karrieren som værdame og seinere programleder i TV2, spilte og turnerte hun mye på Vestlandet med lokale band.

For fem år siden var hun i studio og spilte inn noen sanger, som flere plateselskapet luktet på. Året etter hadde hun allerede platekontrakt med selskapet BMG, som for tida har stor suksess med «Idol»-artistene. Men i stedet for å gi ut plate valgte Tvedt å legge artistkarrieren på is.

FOR FULL MUSIKK: Elin Tvedt fikk i går testet stemmen sin mot et storband, da hun opptrådte som syngende konferansier på Storyville Storbands nyttårskonsert i Bjørnsonhuset i Molde.