Jude Laws instinkter

Jude Law og Sharon Stone skal vekke grunnleggende instinkter hos hverandre i «Basic Instinct 2». Her kommer siste nytt fra filmens verden.

Spekulasjonene kan være over om hvem som blir Sharon Stones heldige motpart i oppfølgeren til milliardsuksessen «Basic Instinct». Sharon skal denne gang sexy krysse bena for Jude Law, kjent fra filmer som «Existenz» og «Den talentfulle Mr. Ripley». Jude Law skal i følge Filmweb være i forhandlinger med produsentene bak filmen, duoen Mario Kassar og Andy Vajna.

Denne gang finner handlingen sted i New York, dit forfatterinnen Catherine Tramell (Stone) har flyttet etter at forholdet med politidetektiven Nick Curran tok slutt. Tramell tiltales for mord, etter at hennes forlovede blir funnet drept. Psykiateren Andrew Glass settes på saken og de to innleder et forhold. Glass skal trolig spilles av Jude Law.

Regissør for oppfølgeren er David Cronenberg, mannen bak filmer som «Fluen», «Existenz» og «Crash».

Bak kamera i originalen stod Paul Verhoeven, men han sa nei til oppfølgeren. Grunnen var at han synes den var for grov. Det fra mannen som regimessig setter volumet på topp, spekulerer vilt og ber kritikerne dra en viss plass. Michael Douglas som ble forført av Stone i den først filmen, har også sagt nei til oppfølgeren.

Manusforfattere er Leora Barish og Henry Bean, som blant annet står bak manus til «Jakten på Susan».Sean Penn og Nick Nolte tar en tur innom teaterscenen. Det er Sam Shepard som har lokket filmstjernene til sitt siste stykke «The late Henry Moss». Penn og Nolte spiller den nylig avdøde Henry Moss' kranglete sønner. Stykkets komikk skal Woody Harrelson og Cheech Marin stå for, melder Entertainment Weekly. Sam Shepards tidligere teaterstykker kjennetegnes av dysfunksjonelle familier med store hemmeligheter, som møter uforutsette hindringer. Så også denne gang. Billettsalget går strålende med utsolgt hus i ukesvis. Kanskje ikke så rart med slike trekkplastre.Det er for tiden voksende paranoia i USA for hva som kan vises av trailere til hvilke filmer. Denne uka meldte Universal at de slutter å vise traileren til «The Mummy Returns» sammen med barnefilmen «How the Grinch Stole Christmas». De siste månedene har Hollywood kommet i søkelyset på grunn av det mange kaller hensynsløs markedstaktikk. De anklages for bevisst rette inn mot barn reklame for filmer beregnet for voksne. Informasjonssjefen i Universal sier til FilmUnlimited at tilbaketrekningen skyldes press fra myndighetene i Washington.Star Wars filmene er lansert på video. Igjen. Det spennende denne gang er at hvis du kjøper filmene får med deg ti minutter fra bak scenen til «Star Wars: Episode 2» inspillinga. Der får du vite litt om handlingen i den neste filmen. Ifølge Lucas vil neste film ta for seg «Klone» krigene.- Det er begynnelsen til slutten for demokratiet i den gamle republikken. Anakin Skywalker må begynne å takle noen av sine mer intense føleser, sier Lucas ifølge EON magazine.

JUDE OG SHARON felles instinkter.