Juks og fanteri førte Eskil ut av farmen

Fikk kjeks, bananer, og spaghetti av turist. Les nettmøtet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I forrige episode av farmen røk storbonden Eskil Fagerbakk overraskende ut av reality-serien på grunn av juks og fanteri.

Som storbonde trodde Eskil at han kunne sitte trygt en uke til. Men så avslørte farmenprodusentene hva som foregikk i storbondens stue på natterstid.

- Vi ble avslørt, Helgi, Omund, og jeg. Vi hadde fått mat av en tilfeldig forbipasserende fotturist. Kjeks, bananer, og en pose spaghetti. Vi var i ferd med å koke opp spaghettien da vi ble avslørt, forteller Eskil.

Tatt av brannvakta

Han forteller at de tre satt oppe og ventet til filmteamets brannvakt, som på dag og kveldstid hadde ansvaret for brannsikkerheten på farmen, hadde gått hjem. Deretter skulle til med å forberede sitt hemmelige festmåltig med spaghettien de hadde fått.

- Men av en eller annen grunn skrudde Helgi på alt som var av lys. Også spesiallyset de brukte når de filmet. Resultatet var at hele kåken lyste opp. Og da kom brannvakta tilbake - og tok oss på fersken, forteller Eskil.

Koser seg på hytta

- Da Snorre, som jeg hadde valgt til førstekjempe, skulle velge andrekjempe, grep programleder Gaute inn. Han var ikke blid. Ikke bare hadde vi jukset, men også misbrukt tilliten. Derfor var det de andre utenom oss i «mafiaen» som skulle få velge hvem som skulle kjempe, og hvilken øvelse. Dagen etter gikk jeg på hue og ræva ut, sier Eskil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer