Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Juks og fanteri førte Eskil ut av farmen

Fikk kjeks, bananer, og spaghetti av turist. Les nettmøtet

(Dagbladet.no): I forrige episode av farmen røk storbonden Eskil Fagerbakk overraskende ut av reality-serien på grunn av juks og fanteri.

Som storbonde trodde Eskil at han kunne sitte trygt en uke til. Men så avslørte farmenprodusentene hva som foregikk i storbondens stue på natterstid.

- Vi ble avslørt, Helgi, Omund, og jeg. Vi hadde fått mat av en tilfeldig forbipasserende fotturist. Kjeks, bananer, og en pose spaghetti. Vi var i ferd med å koke opp spaghettien da vi ble avslørt, forteller Eskil.

Tatt av brannvakta

Han forteller at de tre satt oppe og ventet til filmteamets brannvakt, som på dag og kveldstid hadde ansvaret for brannsikkerheten på farmen, hadde gått hjem. Deretter skulle til med å forberede sitt hemmelige festmåltig med spaghettien de hadde fått.

- Men av en eller annen grunn skrudde Helgi på alt som var av lys. Også spesiallyset de brukte når de filmet. Resultatet var at hele kåken lyste opp. Og da kom brannvakta tilbake - og tok oss på fersken, forteller Eskil.

Koser seg på hytta

- Da Snorre, som jeg hadde valgt til førstekjempe, skulle velge andrekjempe, grep programleder Gaute inn. Han var ikke blid. Ikke bare hadde vi jukset, men også misbrukt tilliten. Derfor var det de andre utenom oss i «mafiaen» som skulle få velge hvem som skulle kjempe, og hvilken øvelse. Dagen etter gikk jeg på hue og ræva ut, sier Eskil.

I dag er han på sin egen hytte sammen med Omund, Helgi, Runar, og fjorårets Farmen-vinner Bjørn-Tore.

- Vi har det kjempetrivelig, og følger selvfølgelig episoden på TV. Vi har gått oss en fjelltur, og skal nå ha kjempefest, sier han.

- Er du ikke lei livet i naturen?

- Nei, her har vi jo alle fasiliteter. Nå skal jeg servere de andre lammegryte med ris, rødvin, konjakk, og kaffe. Det er ikke snakk om spaghetti, nei, ler han når Dagbladet.no spør.

Han sier han ikke er bitter på Helgi - tvert om er de blitt venner for livet. Men forholdet til datteren Barbro sliter fortsatt etter Farmen-oppholdet. Og han hadde lyst til å bli lengre enn det ble.

MØTER LESERNE: Eskil møtte leserne på Dagbladet.no.
RØK UT: Tvekamp med slegge ble for hardt for storbonden. Da de tre kameratene ble tatt i juks, fikk de andre deltagerne en halv time på seg til finne frem til nye kamphaner. Det ble Omund og Eskil.
LITE FORNØYD: Farmen-sjef Gaute Grøtta Grav var lite fornøyd med storbondens nattlige matprosjekt. Her hilser han farvel til ukas Farmen-taper.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media