Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jukset på TV - kom i fengsel

En deltaker i den britiske utgaven av TV-programmet «Vil du bli millionær» er sammen med to andre arrestert mistenkt for juksehosting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

38 år gamle Charles Ingram vant 1 million pund i spørreprogrammet «Vil du bli millionær» i begynnelsen av september. Torsdag ble majoren i den britiske hæren, kona Diana samt en 51 år gammel mann fra Cardiff arrestert av britisk politi. De er mistenkt for å ha jukset seg til topps i underholdningsprogrammet der deltakerne må svare på en rekke vanskelige spørsmål for å vinne de virkelig store summene.

Produsentene av programmet har helt siden opptaket for to måneder siden mistenkt Ingram for å ha jukset seg til millionpremien etter at en produsent hørte mistenkelig hosting i studio under opptakene.

Nærmere lytting til opptaket avslørte at antallet host var identisk med nummeret på det korrekte svaralternativet til hvert spørsmål Ingram ble stilt. Produksjonsselskapet Celador har etter denne avsløringen nektet å utbetale premiebeløpet.

Hele Norges coronakart