Jukset på utro-øya

To av deltakerne brøt alle regler i Temptation Island. Det endte med at en av deltakerne risikerte livet.

Den svenske avisa Expressen avslører i dag at svenske Emma og danske Thea slett ikke levde uten kontakt med kjærestene sine mens de var på fristelses-øya. De fikk sendt brev til kjærestene sine på den andre siden av øya. Men de var ikke alene om jukset. Medlemmer av produksjonsselskapet hjalp dem med juksingen.

- Klart at vi ser alvorlig på dette, sier Kanal 5s prosjektleder Sara Goldensohn.

Fikk hjelp

De to deltakerne sendte brev allerede fra dag tre, med hjelp fra ansatte i den amerikanske TV-stasjonen Fox, produksjonsselskapet K2 og en av de ansatte i baren på øya.

- Da de ansatte i produksjonsselskapet så hvor mye vi savnet kjærestene våre, sa de seg villige til å fungere som bud. Slik kunne vi sende lapper, sier Emma til Expressen.

- Det stemmer. Men det ville aldri skjedd hvis vi ikke hadde blitt tilbudt muligheten, sier Thea.

Sara Unger, som er sammen med norske Geir Bratland, reagerte sterkt da hun fikk vite om juksingen.

- Selvfølgelig ble jeg opprørt. Jeg følte meg sveket da jeg fikk vite hva de andre hadde gjort. Jeg var mest redd for at kjæresten min skulle misforstå situasjonen, siden jeg ikke hadde sendt ham noen lapper. Jeg fryktet at han skulle tro jeg ga blaffen i ham.

Livsfarlig

Juksingen førte til at Sara tente på alle pluggene, og tok et knallhardt oppgjør med Thea.

- Da ble det for mye for meg, sier Thea til Expressen.

- Jeg hadde det allerede ganske ille på øya, og bare måtte bort derfra.

Hun stjal en kajakk midt på natta, og begynte å padle avgårde for å finne kjæresten sin. Selv de mest innbitte innfødte fiskerne holder seg unna det livsfarlige farvannet. Det kryr av haier og farlig korallrev i området.

- I etterkant er jeg blitt klar over hvor idiotisk det var. Det skulle bare litt uflaks til før det hadde gått virkelig ille. Takk og lov for at det gikk bra, sier hun.

Padleturen førte til at Thea måtte ta en pause fra Temptation Island i 24 timer, og tenke over situasjonen sin.

JUKS: Emma (t.v.) og Thea, som står ved siden av henne, jukset på utro-øya.