Jul på Carolas premisser

Ingen gir deg Carolas versjon av jula bedre enn Carola selv.

VARIERT OG TROVERDIG: Når hun ikke framstår som en gladkristen frøken Bibelstripp, gjør Carola en god figur. «Carolas jul» kan rett og slett anbefales - hvis du er med på hennes premisser. Her er vi på julemesse, kan det være i Gamla Stan, mon tro.Foto: Anders Grønneberg
VARIERT OG TROVERDIG: Når hun ikke framstår som en gladkristen frøken Bibelstripp, gjør Carola en god figur. «Carolas jul» kan rett og slett anbefales - hvis du er med på hennes premisser. Her er vi på julemesse, kan det være i Gamla Stan, mon tro.Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: SKIEN (Dagbladet): For tiende år på rad synger Carola jula inn på sitt vis.

Og det gjør hun på hele 14 konserter i Norge de neste to ukene.

Positiv overraskelse Man kan si mye og mene enda mer om den svenske entertaineren, men når hun bestemmer seg og er trofast mot sin idé, så får man bare underkaste seg den.

Men at jeg skulle like hennes to timer lange julekonsert i den grad jeg gjorde, overrasket meg.

Bare avslutning med «Go tell it on the Mountain» ble for mye gladkristen Frk. Bibelstripp for meg.

Hvit jul Turnéåpningen mandag kveld åpner med hvitkledde korister og hovedpersonen selv i et vinterlig landskap. Her er snøballer, sleder og vintermotiv på storskjerm innfelt i en funklende stjernehimmel.

Carola har erfaring med å varme opp sitt publikum, og det tar ikke lang tid før det er god stemning mellom sal og scene. Og vi får høre norske, svenske og amerikanske julesanger.

Så inviterer hun et knippe barn opp på scenen, som både får synge og motta julegaver.

En predikant Jo da, Carola kan synge. Og koret, By Grace, deltar like mye i sangen som i koreografien, som for øvrig Carola selv står bak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer