Alien: «Covenant»

Julaften kom den skremmende traileren til en av de største filmene i 2017

«Alien: Covenant» har premieredato i mai neste år.

TIL NESTE ÅR: Julaften slapp regissør Ridley Scott traileren til neste avsnitt av «Alien»-franchisen, «Alien: Covenant». Premieren er 19. mai 2017. Video: 20th Century Fox Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Besetningen på koloniskipet «Covenant» reiser gjennom verdensrommet på vei til en fremmed og vakker planet. Den grønne kloden er ved første øyenkast et paradis, men det tar ikke lang tid før de støter på farlige og store «utfordringer».

Beskrivelsen av oppfølgerfilmen til «Prometheus» fra 2012 er nok til stor glede for fans av «Alien»-serien. I mai neste år er regissør Ridley Scott tilbake i universet han presenterte for første gang i 1979.

Passende nok kom den skrekkinngytende traileren til «Alien: Covenant» på julaften, og det er liten tvil om at filmen fortsetter i god «Alien»-ånd.

- Det beste med «Covenant» er at Ridley (Scott) har funnet tilbake til det originale horror-DNA-et i «Alien». Samtidig har den størrelsen til «Prometheus». Han er en maskin, har skuespiller Michael Fassbender uttalt.

Foruten Fassbender finner man blant andre Katherine Waterston, Billy Crudup, James Franco og Danny McBride på rollelista.

Som en bonus tonsettes traileren av vår egen Auroras versjon av Nat King Coles «Nature Boy».

Se traileren øverst i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer