Julekalender 2001

Bli med i kampen om årets julepremier.

Obs! Det er nå åpnet for at du kan åpne alle lukene fra dagens dato tilbake til 1. desember. Konkurransen er lagt opp som en julekalender. Hver dag kan du åpne en ny luke. Inni luka finner du en spørrekonkurranse du må besvare.

Svarer du minst 90% riktig på spørsmålene får du dagens ledetråd. Du skal samle ledetråder fram til juleaften. Når du setter disse sammen i kronologisk rekkefølge får du en epost-adresse som du sender ditt navn, adresse og telefonnummer til.

Gikk du glipp av en dag?

Du har muligheten til å gå tilbake i tid dersom du gikk glipp av en luke. Alle luker fra dagens dato og tilbake til 1. desember er åpne.

Når du har samlet alle de 24 ledetrådene og sendt e-posten med navn, adresse, og telefonnummer, er du med i trekningen om følgende premier:

1 Sony MZ-R700 PC , minidisc-spiller fra Rolfs, signert utgave av «Halvbroren» av Lars Saabye Christensen, pluss mange overraskelsespakker stappfulle av godbiter som signerte CDer og T-skjorter.

Trykk på dagens dato i kalenderen for å få ledetråden. Husk at det kan være lurt å surfe på nettet for å finne de garantert riktige svarene.

(Vinnerne trekkes 27. desember.)

1. PREMIE:</B> Du kan vinne denne minidisc-spilleren fra Sony. Alt du trenger å gjøre er å løse de ulike oppgavene i julekalenderen. Premien er gitt av elektroforretningen <a href=http://www.rolfs.no>Rolfs</a><p>