Julekalender for voksne

Syk gangster-jul, definitivt ikke for barn!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):Årets julekalender på Danmarks DR 2 er ikke for sarte sjeler. Hovedpersonen Ali på 12 år har en stor drøm i livet - å bli en ordentlig syk gangster. «Yallahrup Færgeby» er definitivt ikke noe for hverken sarte sjeler eller barn.

Ali har et annet mål – respekt. Og ikke minst er planen hans å imponere jentene i Crazy Girls. For å klare dette drar han med seg kompisen Hassan, 13 år, på diverse lyssky affærer.

Seriøs pøbling som kamphundslagsmål, gansteraktiviteter og intet mindre enn mord begir de to seg ut på. At Ali dessverre er litt sent utviklet for alderen, prøver han iherdig å skjule med sin røffe oppførsel.

Gangsterslekt En fordel for Ali er selvsagt at han og hele slekta nedstmmer fra klodens siste ordentlige gangster, rapperen Tupac (2pac) Shakur.

Hvordan vennene Ali og Hassan utvikler seg frem mot det ultimate gangsterlivet kan danskene følge med på frem mot jul. De har egen røykeklubb (Tupak Klub, selvsagt), har venner som minipusheren Dennis og den depressive dovenpelsen av en biblotekar Morten, og selvsagt prøver de stadig å innynde seg hos de beinharde Crazy-girls. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer