Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Julenussene splittes

Verdens søteste julenisser, jentene i Destiny's Child, splittes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Destiny's Child har tatt julen med storm, allerede, med heftig promovering av både juleplate og juledukker. Med jentene i minimalistiske juleklær som trekkplaster.

Nå forteller Beyonce Knowles at de skal splittes. Men hun hevder også at de skal komme sammen igjen. Hørt den før?

Jobbet siden de var ni år

Frontfigur Beyonce Knowles sier bandet har jobbet hardt og at de fortjener en pause.

- Destiny's Child har gitt ut fire album på fire år, det er utrolig. Det skjer ikke ofte, sier Knowles til TV-programmet E News Daily, skriver Ananova.

- Jeg og Kelly har jobbet siden vi var ni, uten stopp. Så jeg tror Destiny's Child skal ta en pause.

Skummelt alene

Jentene har visst behov for å utvikle seg hver for seg, til og med å snakke med pressen er skummelt alene:

- En av de bra tingene med at vi gjør dette er at vi kan utvikle oss indviduelt. Du er i en gruppe, og det er som om jentene er ditt sikkerhetsteppe.

- Til og med å gjøre intervjuer er skikkelig skummelt. Men forhåpentligvis klarer vi i framtiden å turnere, lage egne sanger og i tillegg Destiny's Child-låter.

Knowles er ikke helt sikker på når jentene går hver sin vei, men de har forpliktet seg til å avslutte europaturneen sin, den varer til mai neste år.

Skjebnebarna

Gruppa kommer fra Huston, og opprinnelig var de fire medlemmer. Jentene startet i 1990, den gang sang de på lokale arrangementer. Allerede som niåringer var likevel medlemmene fast bestemt på å bli stjerner, eller spilte skjebnen inn mon tro?

Jentene ble oppdaget av Columbia på midten av 90-tallet, i dag er de blant de mest populære R&B-artistene. Det første albumet «Destiny's Child» kom i 1998, og skapte gjennombruddet med hits som «No, No, No». Neste album «The Writing's on the Wall» snurrer på disco verden over fortsatt, med låta «Say my Name» i alles struper.

Jentene har som jenter flest gått gjennom alvorlige interne konflikter. To av medlemmene forlot bandet etter plate nummer to. Mange mener frontkvinne Beyonce var roten til det onde, siden hun krevde sin store del av rampelyset.

Årets artister

I går kveld gikk nok en prisutdeling av stabelen: Billboard Music Awards i Las Vegas.

Destiny's Child fikk fem priser, blant annet for årets beste artister. Den vant de for andre år på rad. Du kan lese alt om prisutdelingen hos oss.

HÅVET INN PRISER: I går kveld var Destiny's Child store vinnerne med fem priser på Billboard-utdelinga. Mer om det kan du lese i Dagbladet.Foto: REUTERS
Hele Norges coronakart