Julia elsker bøker

Hvis du tror at Julia Roberts lever et jetset-liv tar du feil. Hun har det best når hun får ligge på sofaen og lese bøker. Les siste nytt fra Filmens Verden.

Julia Roberts liv er ikke bare glamour og gallapremierer. Selv sier hun i et intervju at hun har det aller best når hun har tid til å krølle seg sammen i godsofaen foran peisen med en god bok. Visse bøker man leser opp gjennom livet er perfekte der og da og Robert minnes den gangen hun tilbrakte en kald dag på ranchen sin i New Mexico med boken «Crazy Woman» av Kate Horsley.

- For meg er det en stor luksus å bare kunne sitte ned med en bok, like den kjempegodt og lese den ut på en dag, sier Julia Roberts.

Andre Roberts favoritter inkluderer «The Wild Palms» av William Faulkner, «The Heart Is a Lonely Hunter» av Carson McCullers og «An Imaginative Woman» av Thomas Hardy.

JOHNNY DEPP nærmer seg «Confessions of a Dangerous Mind». Filmen er basert på biografien til tv-verten Chuck Barris, som hevder at han egentlig var hemmelig agent for CIA.

George Clooney er i forhandlinger om å spille mot Depp. Johnny Depp skal spille Barris, mens Clooney er ønsket i rollen som Jim Byrd, en rekrutteringsagent ved CIA. Hvis de to skuespillerne undertegner kontrakten, kan det bety slutten for et manus som har vært på runddans i Hollywood i over 10 år.

KEANU REEVES har i følge ryktene brukket ankelen under treningen til «The Matrix 2». Han er blitt observert med ankelen i gips etter skaden han har pådratt seg.

KURT RUSSELL kan bli Sharon Stones redningsmann i «Basic Instinct 2». Akkurat da det så mørkt ut for oppfølgeren, har MGM tilbudt Russell rollen for den nette sum av 5 millioner dollar. David Cronenberg har regien.JOHN CUSACK skal både spille i og produsere «Cosmic Banditos», en historie om marijuanasmuglere på ville veier i den columbianske jungelen. Manuset er basert på en roman av AC Weisbecker. Selvet manuset er skrevet av Jimmy Fishman og Abbe Wool.- Filmen handler om en gjeng på ville veier, men livet får plutselig mening ved hjelp av fysiske lover, sier Jimmy Fishman til FilmUnlimited.John Cusack, sist sett i «High Fidelity», har vært interessert i fysikk siden han spilte i filmen «Fat Man and Little Boy» (1986) om atombomben.- De første atomfysikerne var som cowboyer. Manuset til «Cosmic Banditos» tiltaler meg for dets originalitet. Det tar for seg kvantefysikk på en vill, gung-ho måte, sier John Cusack.ANGELINA JOLIE har nettopp underskrevet kontrakten om å spille i to oppfølgere til «Tomb Raider». Selv om filmen ikke har hatt premiere ennå, regner Paramount at Lara Croft blir det kvinnelige svare på Indiana Jones.PRINS EDWARD har ikke suksess som filmskaper. Hans selskap Ardent Productions har nettopp møtt veggen. Et manus som er blitt utviklet av Ardent er nettopp blitt refusert av Sky Pictures.Prinsens favorittprosjekt skulle handle om tre venner som drar på tur til Afrika, hvor den ene blir smittet av det dødelige Ebola-viruset. De to overlevende tar meg seg en prøve av viruset til London, hvor det blir stjålet av terrorister.Prins Edvard har problemer med å bli tatt alvorlig som «arbeidende rojalist» og hittil har selskapet hans stort sett kun produsert dokumentarer om kongefamilien.JON VOIGHT har nettopp takket ja til å spille mot Will Smith i filmen om Muhammad Ali. Allerede nå tør Hollywood Reporter å tippe at dette er en rolle han ganske sikkert kommer til å bli nominert til Oscar for - i 2002.Voight, som nettopp har spilt inn «Tomb Raider» mot sin datter Angelina Jolie, skal spille Howard Cosell, en sportsjournalist som fulgte Alis karriere fra begynnelsen og var den første som publiserte og brukte bokserens muslimske navn.JENNIFER ANISTON skal spille i filmen «The Good Girl», men ikke forvent at hun oppfører seg pent av den grunn. Her skal hun nemlig spille en kvinne som er utro mot mannen sin med gutten i kassa på supermarkedet. La oss for Brad Pitts skyld håpe at det ikke skjer i virkeligheten.COURTNEY LOVE er klar for filmen «Welcome to Collinwood». Sammen med Jennifer Esposito, Luis Guzman og Isaiah Washington skal de spille en gjeng med tapere som bestemmer seg begynne en karriere som bankranere.

JULIA ROBERTS på sofaen med Brad Pitt i «The Mexican»