Julia Schacht sjekker inn på «Hotel Cæsar»

- Det er blitt litt kaker i løpet av innspillinga, ja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Julia Schacht (32) ble et kjent navn i 2005 da hun spilte i thrilleren «Naboer» mot Kristoffer Joner og Cecilie A. Mosli. Siden har hun spilt i en rekke tv-serier og filmer, men nå sjekker hun inn i såpeserien «Hotel Cæsar» på TV 2.

Der skal hun spille Line, som driver et bakeri og søker kjærligheten.

- Hun åpner en kafe i underetasjen på hotellet. Hun kommer inn som en positiv kraft og vil alle godt. I tillegg drømmer hun om å finne den store kjærligheten, sier Schacht til Dagbladet, som ikke vil avsløre om Line finner kjærligheten på hotellet.

• Se klipp fra «Hotel Cæsar» med den nye karakteren Line øverst i saken.

- I videoklippet forteller Line at hun har et hemmelig våpen som får folk til å komme tilbake til bakeriet, og byr Anker Hansen-ledelsen på kaker. Har hun noe muffens i baksten?

- Ha-ha. Nei, det Line baker er bare sinnssykt godt. Hun er rett og slett er jævlig god til å bake, svarer Schacht og ler.

- Annerledes rolle Schacht forteller at hun er blitt godt tatt i mot på settet, og det har vært kjempegøy så langt. Hun ble en del av innspillingen for et halvt år siden, og bakeren Line i Schachts skikkelse sjekker inn på hotellet den 15. oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer