Julias BH til salgs

Julia Roberts dype utringning i kassasuksessen «Erin Brockovich», løfter salgskurven av push-up BH'er.

Den norske folkepush-up'en «Balkonette» er trolig på vei ned i dypet av undertøyskuffen, når Julia Roberts inntar norske kinolerret med høyere brystfeste og dypere kløft enn noensinne. Og det uten silikon.

«Gelefyllt vidunder»

Helt siden USA-premieren til Roberts nye film «Erin Brockovich» har amerikanske undertøysforretningerr hatt et rush av kunder som vil nå nye brysthøyder. Men først i april er den geléfyllte bh'en til salgs. Utvilsomt er det den nye wonder-bra'en som har løftet Roberts barm nærmere haken, men denne gangen skyldes Roberts suksess langt mer enn hennes dype utringninger.

I rollen som fattige og arbeidsledige Erin har hun fått massiv anerkjennelse fra filmkritikerne. Nå topper filmen den amerikanske kinolista. De gode kritikkene noterer likevel BH'ens iøynefallende rolle i filmen, blant annet ved å bemerke replikken:

- Albert Finney og - du vet - dypere kløft enn Gud noensinne tenkte å utstyre meg med.

Bare på film

Filmen som har norgespremiere 14. april er basert på en sann historie om en fattig, arbeidsledig kvinne avslører en større miljøskandale. For to uker siden uttalte den virkelige Erin Bockovich til L.A. Times at hun selv kunne tenke seg å kle seg slik Julia gjør. Med ett forbehold:
-Jeg ville aldri la BH-stoppen vises.

Eksterne lenker:

Erin Brockovich

Samlesider for nettnyheter om filmen

NÅR NYE HØYDER: Jula Roberts løfter trolig salget av ny BH-type til nye høyer. Men først i april er den nye geléfyllte bh'en til salgs.