Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Julias hemmelige flamme

Julia Robert (31) er hele verdens hjerteknuser. Men når Julia selv får sitt hjerte knust søker hun trøst hos en trofast munk. Nå ryktes det at de to er hemmelige kjærester.

Skuespillerens sjelevenn er en munk ved navn Michael Santoro. 41-åringen er tidligere skuespiller og Julia Roberts trofaste støttespiller når hun har kjærlighetssorg eller andre problemer.

- Uansett hva som skjer svikter Michael aldri Julia, forteller venner til magasinet Star.

- Også når hun er strålende fornøyd - som nå - er han i bakgrunnen.

Har kjæreste

Julia Roberts kjæreste heter for tiden Benjamin Bratt. Roberts har vært sammen med skuespilleren i 18 måneder. Men ifølge venner av den vakre filmstjernen er det altså Santoro som står hennes hjerte nærmest. Roberts har betalt en medisink utdannelse for munken som er tilknyttet Fransiscan-ordenen. Og hun snakker jevnlig med Santoro som tilbrakte julen på Roberts gård i New Mexico.

Santoro har betrodd til venner at han har hatt et av - og på kjærlighetsforhold til Roberts i årevis. Offisielt har han aldri uttalt noe annet enn at de to er 'bare gode venner'.

POPULÆR: Julia Roberts er for tiden sammen med Benjamin Bratt. Men hun søker stadig tilbake til sin sjelevenn munken Michael Santoro.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media