Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Julie Andrews pilleavhengig

LONDON (Dagbladet): Julie Andrews er slett ingen Mary Poppins. Hun er avhengig av smertestillende piller, og har reist til en klinikk i USA for å bekjempe sin avhengighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Julie Andrews(63) ble berømt etter sine roller i Sound Of Music og Mary Poppins, og har også vunnet Oscar for sine prestasjoner på lerretet. Nå har hun skrevet seg inn ved Sierra Tucson Clinic i Arizona, der hun får behandling for sin avhengighet av smertestillende tabletter.

Julie Andrews begynte å spise smertestillende etter at hun fikk en ankelulykke etter et uhell under en teaterforestilling. Deretter ble hun operert for halsproblemer, og hadde store smerter etter operasjonen.

Vil slåss

Julie Andrews og hennes ektemann Blake Edwards(76) har også problemer i ekteskapet. De har flyttet fra hverandre, og solgt et felles hjem i California. De to ønsker imidlertid ikke å si noe om de skal skilles.

-Det har vært en vanskelig tid for de to. Blake har hatt store ryggproblemer, og Julie har slitt med frustrasjoner etter halsoperasjonen. Det har virkelig vært en tøff tid, sier en venn av paret til The Mail.