Julie Strømsvåg fikk spørsmål om det forventes at hun snart får barn. Det skaper reaksjoner

- Utidig og malplassert.

REAKSJONER: Flere har reagert etter at TV 2s Julie Strømsvåg fikk spørsmål om det forventes at hun snart får barn. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
REAKSJONER: Flere har reagert etter at TV 2s Julie Strømsvåg fikk spørsmål om det forventes at hun snart får barn. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

(Dagbladet): Fotball-EM i Frankrike er rett rundt hjørnet, og allerede fredag sparkes mesterskapet igang når vertsnasjonen tar imot Romania på Stade de France like utenfor hovedstaden.

Mesterskapet går her hjemme i samsending mellom NRK og TV 2, og Julie Strømsvåg (35) skal lede sendingene til sistnevnte.

I den anledning har VG gjort et intervju med sportsankeret, der sommerens sportslige høydepunkt for mange står i sentrum. Men én ting i artikkelen har fått mange til å reagere.

- Lite opptatt av sånne ting Saken avsluttes med at Strømsvåg får følgende spørsmål:

«Du har jo familie i Kristiansand. Og derfor også tanter som kanskje lurer på om, for eksempel, det ikke snart kan være på tide med, for eksempel, barn?»

Strømsvåg svarer at «Du, vet du: I min familie er man gudskjelov ufattelig lite opptatt av sånne ting. Og det synes jeg VG også skal være!».

På spørsmål fra Dagbladet om Strømsvåg har noen ytterligere kommentar til artikkelen, sier hun at hun setter pris på at svaret hennes kom på trykk.

- Det er meget mer raust enn de fleste andre journalister som dropper å sette responsen på trykk når jeg ikke ønsker å si noe om denslags, skriver hun i en SMS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer