Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Juryfavoritten

Torgny Amdam (27) er vokalist i hardcorebandet Amulet, som vant juryprisen på den alternative musikkprisutdelingen Alarm sist lørdag. Bandet er nå ute med plata «Freedom Fighters».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvilke forventninger hadde dere til å vinne en pris på Alarm i år?

- Vi var nominert til pris i fjor også, men fikk den ikke, så vi var blitt litt vant til ikke å vinne og hadde ikke de helt store forventningene. Likevel har vi fått mye skryt for den siste skiva vår, så vi hadde kanskje en liten fornemmelse av at vi kunne klare det denne gangen. At vi vant kan ikke ses på som annet enn en kompliment, det. I motsetning til de andre musikkprisene her i landet har Alarm øynene rettet mot det nye som skjer innen norsk musikk. De gir ikke nødvendigvis pris bare til artister som alt er etablert i det brede samfunnslag.

- Hvilke planer har så Amulet i tida framover?

- Nå skal vi først spille litt på forskjellige steder rundt om i Norge. Vi skal innom byer som Trondheim, Stavanger, Bergen og Porsgrunn. I tillegg har vi planer om en liten spillerunde i Sverige i april, og som alltid er vi i gang med å lage nye låter til flere skiver. Det nytter jo ikke å hvile på laurbærene!

Hele Norges coronakart