Anmeldelse: Jussi Adler-Olsen "Selfies"

Jussi Adler-Olsen er en mester i å legge ut tråder og samle dem igjen

En skadeskutt Avdeling Q snubler gjennom velferdsstaten.

SJUENDE BOK: Jussi Adler-Olsen er ute med sin bok nummer sju i serien om Avdeling Q, med tittelen «Selfies». Den første var «Kvinnen i buret» (2006). Flere av dem er filmet.  Foto: NTB SCANPIX / FRANK MAY
SJUENDE BOK: Jussi Adler-Olsen er ute med sin bok nummer sju i serien om Avdeling Q, med tittelen «Selfies». Den første var «Kvinnen i buret» (2006). Flere av dem er filmet.  Foto: NTB SCANPIX / FRANK MAY Vis mer
Publisert

Mye skjer på kort tid i Jussi Adler-Olssens nye roman om Avdeling Q, den sjuende i rekka. I tidsrommet fra 26. april til 31. mai 2016 blir en rekke mennesker drept og flere mord fra fortida virvlet opp. Avdeling Q trues med nedleggelse, og sekretær Rose Knudsen får et alvorlig sammenbrudd.

Carl Mørk er mindre tungsindig enn vanlig og går med brask og bram inn for både å redde avdelingen sin, hjelpe Rose og oppklare drapene som er blitt begått. Men hva er egentlig sammenhengen mellom alt dette?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer