Just Jack

The Streets, bare snillere og mer samvittighetsfull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: Som med The Streets er det ikke bare musikken som er det interessante her. Tekstene på Just Jacks kritikerroste debut er moderne gatepoesi. Tenk deg en litt blakkere Jamiroquai med det samme funky talentet, men også med muligheten til å formidle noe annet enn bare «Get Down, Space Cowboy!». Just Jack, alias Jack Allsopp (27), har nemlig en samvittighet han vil dele med resten av verden, og følgelig distanserer han seg fra Mike «The Streets» Skinners gaterølpete geezer -mentalitet. Han tar avstand fordi han vet han kommer til å bli sammenliknet nettopp med The Streets.

«Lazy summertime urban blues» er musikken hans blitt kalt; en merkelapp som kler en debut som er inspirert av en tre måneders ferie i Frankrike utmerket. Litt Streets på valium, litt Air-aktig, litt Kool & The Gang på engelsk kostskole. Og en fantastisk sample-bruk av The Cures «Lullaby» på «Snowflakes» .

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer