Justin Bieber (18) kommer til Norge

Tenåringsidolet kommer allerede i mai.

PÅ NORGESBESØK: Tenåringsidolet Justin Bieber avslørte i et intervju med VG at han kommer til Norge i mai. Foto: Stella Pictures
PÅ NORGESBESØK: Tenåringsidolet Justin Bieber avslørte i et intervju med VG at han kommer til Norge i mai. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): 18 år gamle Justin Bieber skapte nylig hysteriske tilstander da han besøkte London for å promotere sin nye plate «Believe».

Albumet slippes 18. mai, og nå avslører popstjernen at han etter all sannsynlighet også kommer til Norge. Planene ble røpet i et intervju med VG.

- Skal til Norge - Norge... Skal ikke jeg dit i mai? spurte Justin under intervjuet.

- Jo, det stemmer. Du skal dit i mai. Det har vi vel strengt tatt ikke avslørt ennå, men der gjorde du jo det selv, svarte representantene for plateselskapet Universal.

Norgesplanene blir bekreftet av Markedsdirektør i Universal Norge, Gjermund Moastuen. Han sier til avisen at de planlegger et promobesøk i mai, men at endelig dato ikke er fastsatt.

Til Norge for første gang Justin Biebers fans har lenge jobbet for å få popkometen til Norge. Dette blir 18-åringens første norgesbesøk. I et intervju med ungdomsbladet Topp fortalte Bieber at han ønsket å besøke Norge fordi morens assistent var norsk.

- I tillegg har jeg veldig mange dedikerte fans der, som jeg elsker, sa han i intervjuet som ble trykket i fjor høst.