Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Justin Bieber kommer til Norge

Ifølge NRK.

Justin Bieber i Telenor Arena. Ifølge NRK kommer ungpikeidolet til Norge i løpet av få uker. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Justin Bieber i Telenor Arena. Ifølge NRK kommer ungpikeidolet til Norge i løpet av få uker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): NRK skriver at de får bekreftet fra flere hold at ungpikeidolet Justin Bieber skal spille i Norge om noen uker. 

Hvor han eventuelt skal opptre, eller om det vil mulig for publikum å kjøpe billetter til arrangementer, er fortsatt uvisst, ifølge NRK.

Kilder sier til Dagbladet at Bieber kommer til Norge for å gjøre en showcase-konsert i regi av artistens plateselskap, Universal Music.

Promotion manager Margit Bøhn i Universal Music sier til Dagbladet at de ikke har noen kommentar til saken.

Skapte hysteri I 2012 fikk Fredrik Skavlan et timeslangt intervju med Bieber da han besøkte Oslo. Daglig leder i Monkberry, Marianne Torp Kierulf avkrefter at Skavlan er involvert i artistens kommende norgesbesøk.

- Ingen planer med Bieber denne gangen. Vi spiller inn i Stockholm og London, lyder en sms fra Monkberry-lederen.

Pressekontakt Anne Martha Leidland i TV 2 ønsker ikke å kommentere om Bieber skal innom Senkveld med Thomas og Harald i løpet av høsten.

Bieber har besøkt Norge to ganger tidligere, og skapte hysteri da han holdt gratiskonsert på Operataket i Oslo i 2012. Den gang samlet tusenvis av jenter seg i sentrum i håp om å få et glimt av den kanadiske superstjernen.

I 2013 besøkte Bieber Telenor Arena. Dagbladet anmeldte konserten på direkten - se terningkastene her. I tillegg trillet komiker Bård Tufte Johansen en klar femmer for kanadierens prestasjon på scenen.

- Overrasket Ingen av de norske konsertarrangørene Dagbladet har vært i kontakt med, vet noe om hvorvidt Bieber skal besøke Norge.

-  Jeg så akkurat denne nyheten, og ble veldig overrasket. Han skal ikke ut på turné ifølge det vi har fått høre, sier Rune Lem, daglig leder i Live Nation, Norges største konsertarrangør, til Dagbladet.  

Lest denne? Justin Bieber: - Jeg vil være som Jesus

Heller ikke Atomic Soul, som hadde ansvaret forrige gang Justin Bieber gjestet Norge, vet noe om saken.

Det bekrefter konsertarrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul overfor Dagbladet.

Justin Bieber har annonsert at han gir ut ny plate 13. november.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!