KOMMER TIL NORGE: Det er ikke gått lange tiden siden Bieber gjestet Norge og Telenor Arena i september. Til sommeren er han på plass i Stavanger. FOTO: NTB Scanpix
KOMMER TIL NORGE: Det er ikke gått lange tiden siden Bieber gjestet Norge og Telenor Arena i september. Til sommeren er han på plass i Stavanger. FOTO: NTB ScanpixVis mer

­

Justin Bieber kommer tilbake

Holder konsert i Stavanger til sommeren. 

(Dagbladet): Det kanadiske ungpikeidolet Justin Bieber vil holde sin første Norges-konsert utenfor Oslo-området denne sommeren.

Konserten skal holdes på Forus travbane 7. juni, og blir den største konserten i Rogaland noen sinne.

Her vil 36.000 publikummere kunne oppleve popartisten.

I denne konsertrunden gjør Bieber 12 festivalkonserter i Europa, og ifølge Stavanger Aftenblad er Stavanger er eneste konsertsted i Skandinavia.

I tillegg til konserten i Stavanger, har Bieber foreløpig kun ført opp en annen sommerkonsert på sine nettsider. Den vil bli holdt i Monza i Italia.

- Kjempespennende

Konserten blir en del av festivalen «Den Store Sommerfesten».

- En av verdens desidert største artister vil utvilsomt sette både arrangementet og Stavanger på konsert-kartet. Forus travbane som arena åpner helt nye muligheter for regionen som trekkplaster for de aller største artistene. Dette er ikke bare gøy, det er kjempespennende!, sier arrangør Øivind Ekeland i en pressemelding.

FESTER I OSLO: Etter konserten i Telenor Arena dro Justin Bieber på et utested på Solli plass i Oslo. Video: Snapchat/ Andrea Vassbrekke / Inga Hanstveit / Dagbladet Vis mer

Utsolgt på ti minutter

Biebers siste Norges-konserter i Telenor Arena 23. og 24. september, ble utsolgt på under ti minutter. Konsertene fikk terningkastene fem og tre av Dagbladets anmeldere.

Publikum var storfornøyde med Biebers opptredener, og fans jaktet på idolet sitt rundt om i Oslo i håp om å få et glimt av verdensstjernen.

HYSTERISKE FANS: Justin Bieber ga fansen det lille ekstra på fredag og vinket til fansen etter konserten i Telenor arena. Video: Video: Inga Iberg Hanstveit / Dagbladet. Vis mer

Flere prøvde også å få øye på ham ved strandeiendommen til mangemillionær Dag Høili på Nesøya i Asker, hvor han bodde under Oslo-oppholdet. Omringet av digre villaer, i et av Norges mest eksklusive strøk, var han godt skjermet fra omgivelsene.

Stormet av scenen

Den kanadiske stjernen skapte også stor oppstandelse da han holdt konsert i Norge i oktober 2015.

Denne konserten endte med tårer for fansen, da Bieber stormet ut av konsertlokalet Chateau Neuf i Oslo, etter å kun ha spilt én låt. I ettertid ble alle som var blant publikum under konserten, lovet billetter til konserten, som ble holdt i Telenor Arena i september.

FORLATER SCNENEN: Justin Bieber ble sint og forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo. Video: Niklas Barli / NRK P3 / Privat / Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer