Justin Bieber gikk av scenen - igjen

Justin Bieber med åpent brev til fansen etter massiv kritikk

Superstjerna gikk av scenen i Manchester. Nå forklarer han hvorfor. 

FORKLARER SEG: Justin Bieber gikk av scenen under en konsert i Manchester i forrige uke. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix
FORKLARER SEG: Justin Bieber gikk av scenen under en konsert i Manchester i forrige uke. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I fjor høst sto Justin Bieber bak et av de siste åras mest omtalte konsertstunt på norsk jord, da han gikk av scenen under en konsert på Chateau Neuf i Oslo.

I forrige uke gjentok han opptrinnet da han stormet av scenen under en konsert i Manchester.

Reaksjonen kom etter at Bieber holdt en monolog om hvorfor turneen hans kalles «The Purpose World Tour», samtidig som fansen hylte og skrek så høyt at det framprovoserte en reaksjon hos artisten.

STORMER AV SCENEN: Justin Bieber fikk nok under konserten han spilte i Manchester 23. oktober. Fans skal ha buet mens han snakket mellom sangene, og Bieber svarte med å gå. Video: Twitter/laraelizabeth98 via Storyful, Niklas Barli / NRK P3 / Privat Vis mer

- Ble opprørt

Bieber kom tilbake på scenen og fullførte settet, og forklarte også fra scenen hvorfor han reagerte så sterkt på fansens hyling.

- Jeg ble opprørt tidligere i kveld fordi jeg har reist verden rundt for å komme her og jeg har dedikert livet mitt til å opptre og få fram smil hos folk. Jeg følte at folk ikke ga meg den samme respekten tilbake og det gjør litt vondt, sa Bieber ifølge Daily Mail.

Under en annen konsert i samme by ba han fansen være stille mens han sang ballader.

- Når jeg snakker, kunne dere latt være å skrike av full hals. Er det greit for dere, folkens? (...) Skrikingen er bare så irriterende, sa Bieber fra scenen da.

Artistens utspill har vakt reaksjoner i sosiale medier, der flere stiller spørsmål ved hvorvidt Bieber setter nok pris på fansen sin.

- Prøver å vri ting

Lørdag kveld publiserte Bieber et åpent brev på Twitter, der han forklarer den siste tidas utbrudd. Oppdateringa er siden slettet, skriver Us Weekly, som tok bilde av Biebers Twitter-melding før den forsvant fra artistens konto.

I brevet står det blant annet at «enkelte byer» ikke vil høre hva han har å si.

Bieber skriver at han gjør både seg selv og fansen urett hvis han ikke sier hva han virkelig føler. Artisten skriver videre at det vil være ganger han sier feil ting, fordi han er menneskelig, og at han er opptatt av alltid å være seg selv på scenen.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Justin Bieber avviser at han er sur på fansen sin, men hevder at den siste tidas utbrudd handler om at han ikke føler seg hørt og forstått. Foto: Skjermdump / Twitter
SVARER PÅ KRITIKKEN: Justin Bieber avviser at han er sur på fansen sin, men hevder at den siste tidas utbrudd handler om at han ikke føler seg hørt og forstått. Foto: Skjermdump / Twitter Vis mer

Deretter adresserer han kritikken han har blitt møtt med den siste tida:

«Når folk prøver å vri ting og si at «Justin er sur på fansen sin. Han vil ikke at fansen skal hyle», er det ikke i det hele tatt hva jeg gjorde.» skriver artisten, og legger til:

«Alt jeg ville var å få folk til å lytte, og høre på meg ei lita stund. Enkelte folk... enkelte byer vil ikke høre hva jeg har å si.»

Avslutningsvis sender han en takk til Glasgow-publikummet han spilte for lørdag, samme dag som det åpne brevet ble publisert.

«Jeg setter pris på at dere lyttet og rocket med meg i kveld. Dere er virkelig fantastiske.»

FORLATER SCNENEN: Justin Bieber ble sint og forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo. Video: Niklas Barli / NRK P3 / Privat / Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer